Maakt van zelfkennis
je eigendom

Skillz Trainingen

Astrid Dijk

Astrid Dijk

T  06-46200336
Location: Oosteinde 5
9431 AT Westerbork

Website: Link

Astrid Dijk

In 2001 ben ik voor het eerst aan de slag gegaan als trainer. Na een periode in loondienst gewerkt te hebben voor een aantal grootbanken, opleidings-en detacheringsbureaus in de functie van trainer, opleidingsmanager, accountmanager en kantoormanager, ben ik in 2015 gestart met Skillz Trainingen.

Met de start van Skillz Trainingen ben ik met overtuiging en energie mijn passie verder gaan verdiepen. Skillz Trainingen past als een op maat gemaakte jas bij mij; een persoonlijk & kleinschalig trainingsbureau dat staat voor kwaliteit, maatwerk, flexibiliteit, energie, fun en veelzijdigheid.

Als trainer, coach, trainingsacteur, spreker en DISC consultant inspireer ik je graag. Thema’s waarin ik mij heb gespecialiseerd zijn; Klantgerichtheid, Communicatie, Verkoop, Teameffectiviteit en DISC gedragsstijlen -en profielen. Bewustzijn van eigen talenten en kwaliteiten en daarop focussen maakt mensen gelukkig in hun leven en werk. Door het voorhouden van een spiegel geef ik inzicht en bewustzijn. Vervolgens gaan we samen aan de slag om een volgende stap te zetten. Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat is wat mij energie geeft.

Ben jij op zoek naar iemand die zich verdiept in jouw leerwensen, jouw werkomgeving en jouw doelgroep? Ben je op zoek naar iemand die jou nieuwe inzichten biedt en iemand die je open & eerlijke feedback geeft? Dan ben je bij Skillz Trainingen aan het goede adres. Van een training of workshop van Skillz Trainingen mag je verwachten dat deze inspirerend en praktisch zijn. Kortom: geen wollige taal, een heleboel nieuwe ideeën en tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Neem gerust contact op voor meer info!