Maakt van zelfkennis
je eigendom

Samen

Samen BV

Samen BV

T  072 – 74 32 552
Location:J. Duikerweg 9-D, 1703 DH Heerhugowaard
Website: Link

Samen BV

MET SAMEN GA JE AAN!

Werken aan loopbaanontwikkeling vraagt vertrouwen van jou en van ons. Vertrouwen dat groei altijd mogelijk is. Vertrouwen dat er altijd kansen zijn. En vertrouwen in elkaar. Ieder mens kan zich ontwikkelen, daarvan zijn we overtuigd. Het begint vaak met bewustwording en het zien van mogelijkheden.

Onze kennis en ervaring leidt tot onze eigenwijze en daadkrachtige aanpak. Wij benoemen wat we zien, inspireren en motiveren en geven de instrumenten in handen om zelf aan de slag te gaan met je eigen werkgeluk en – voor organisaties – met de loopbanen van medewerkers. We scheppen helderheid, zodat het voor iedereen duidelijk is wat een volgende logische stap is.

Bij SAMEN zien we elke dag hoe mensen zich ontwikkelen. Hoe ze weer energie en motivatie vinden. Hoe ze zin krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Hoe ze ontdekken wat ze nodig hebben in hun werk om te floreren en te groeien. Wanneer zijzelf de touwtjes in handen hebben, plukt de organisatie daar de vruchten van.

Gelukkige mensen zorgen voor bloeiende organisaties
Loopbaanontwikkeling is altijd een gezamenlijke uitdaging. Wanneer zowel de medewerkers als de organisatie de verantwoordelijkheid voor loopbaanontwikkeling nemen, versterkt dat elkaar. Mensen weten beter hoe en waar ze goed functioneren en geven duidelijker aan wat ze nodig hebben. De organisatie op haar beurt, biedt precies die mogelijkheden aan de medewerkers waar zij mee verder kunnen.

Samen werken we aan de ontwikkeling van mens en organisatie
SAMEN is in handen van Ester Leibbrand en Yvonne Truijens en is een bekend bureau in Heerhugowaard en omgeving. Het team bestaat inmiddels uit vier adviseurs en coaches/trainers. Met ruime kennis en ervaring in loopbaanontwikkeling bieden we vele organisaties en hun medewerkers een passend antwoord bij loopbaanvragen. Onze focus op ontwikkeling zie je ook bij onszelf terug. Op onze LinkedIn-profielen vind je hiervan een goede indruk.

Organisaties kunnen gebruikmaken van ontwikkelfaciliteiten binnen de CAO, O&O fondsen en de ESF subsidieregeling voor Duurzame Inzetbaarheid. SAMEN beschikt ook over het BLIK OP WERK Keurmerk met een klanttevredenheid van 8,6. Daarnaast zijn al onze loopbaanprofessionals Noloc-erkend.