Maakt van zelfkennis
je eigendom

SalesSucces – growing people, growing business

SalesSucces.com

SalesSucces.com

Managing Partner

T   036-8416266
Location: Hertenkamp 19, 3892WV ZEEWOLDE
Website: Link

Salessucces

 

growing people, growing business

SalesSucces levert maatwerk trainingen die garant staan voor resultaat! Wij helpen uw bedrijf groeien door het beste uit uw medewerkers te halen. Geen trucjes en verkooppraatjes, maar echte ontwikkeling van competenties. Met als doel een blijvende verandering in gedrag.

SalesSucces levert u een structurele verbetering in uw verkoop resultaten. Die resultaten moeten door uw werknemers behaald worden. Daar heeft men de juiste sales tools en begeleiding voor nodig. Een sales training op maat levert praktische ondersteuning voor uw medewerkers.
Een tevreden medewerker is een loyale medewerker: Uit ervaring blijkt dat wanneer de werknemers binnen een bedrijf groeien en zich ontwikkelen, dan groeit het bedrijf ook.

In de huidige economie is het van groot belang dat u zich als werkgever onderscheidt. Natuurlijk ook door in uw mensen en hun ontwikkeling te investeren. Hierdoor verhoogt u de betrokkenheid en loyaliteit van uw medewerkers.
Wij ondersteunen u daarbij. De beste sales training bouwt verder op de bestaande kwaliteiten van de deelnemers. Vervolgens leert men om actief te werken aan hun individuele verbeterpunten. Dat vergroot hun zelfvertrouwen en persoonlijke kracht. Alles met als doel: betere capaciteiten en meer resultaat!”