Maakt van zelfkennis
je eigendom

Ruimtewinner Coaching & training

Jolanda Meijer

Jolanda Meijer

T  06 29 23 02 77
Location: Aalsmeerderweg 373
1432 EB Aalsmeer
Website: Link

de Ruimtewinner Coaching & training

Als coach en trainer begeleid ik medewerkers en leidinggevenden bij het versterken van hun persoonlijke effectiviteit, stressbestendigheid en mentale weerbaarheid. Professionals, die worstelen met hun werk-privé balans, help ik bij het bewaken van hun grenzen en het herstellen van hun energieniveau. Een DISC stijl profiel biedt een uitstekende basis om te werken aan deze persoonlijke doelen.

Mijn specialisaties zijn burn-outpreventie en herstel; verbeteren van assertiviteit, zelfvertrouwen vergroten en efficiënt werken. Ik werk veel met de RET (Rationele Effectiviteits Training) waardoor je leert anders te handelen door bewustwording van gedachten en gevoelens, die je telkens in de problemen brengen.

Ik help je om weer de regie te nemen over jezelf, zodat het leven een leukere film wordt voor jou

De naam van mijn bedrijf de Ruimtewinner komt voort uit mijn passie om mensen meer rust te laten ervaren door het creëren van overzicht en inzicht. Zo krijgen zij weer ruimte in hun hoofd.

In 2016 verscheen mijn boek Een opgeruimd hoofd in 7 stappen. Hiermee wil ik zoveel mogelijk mensen helpen hun stress te verminderen en een dreigende burn-out te voorkomen. In 2018 volgde het boek Slimmer omgaan met je lastige baas om de samenwerking tussen medewerkers en leidinggevenden te bevorderen.

Voor dat ik zelfstandig ondernemer werd, was ik ruim 20 jaar in dienst bij KLM. Ik werkte op diverse afdelingen, in leidinggevende functies maar ook als projectmanager en organisatieadviseur voor de directie. Ik heb veel expertise ontwikkeld in management, communicatie, kwaliteitsverbetering, human resources en het begeleiden van veranderingsprocessen. Mensen kennen mij als enthousiast, creatief, zowel resultaat- als mensgericht, initiatiefrijk en pragmatisch.

Sinds 2015 ben ik geaccrediteerd en gecertificeerd coach door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC)

Kamp je met stressklachten of wil je graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Neem dan gerust contact op via info@deruimtewinner.nl of bel 06 29 23 02 77.