Maakt van zelfkennis
je eigendom

Progressio Training en Coaching

Erik Eerhart

Erik Eerhart

Trainer/Coach

T  06 – 50661567
Email: erik@progressio-trainingencoaching.nl
Website: Link

Wat gaan we samen bereiken?
Het dagelijkse leven geeft ons vele uitdagingen. Of het nu gaat om privé, maatschappelijk of sociaal. Soms weet je het even niet meer en wil je graag patronen doorbreken, andere inzichten verkrijgen of wellicht het roer compleet omgooien. Maar hoe?

Door te delen en te verbinden, streven we samen met jou een betere balans te verkrijgen binnen jouw persoonlijke leven of binnen jouw bedrijf of organisatie. Door onze jarenlange ervaring helpen we jou om stappen te maken naar jouw of jullie gewenste doel. Progressio Training en Coaching staat voor een authentieke en no-nonsense aanpak toegespitst op de huidige en gewenste situatie.

Delen
Ik geloof er heilig in dat delen tot begrip en nieuwe inzichten leidt. Maar delen is ook openstaan om kennis te delen. Een wijs spreekwoord leerde ons ooit dat delen leidt tot vermenigvuldigen.

Verbinden
Niemand heeft ons ooit geleerd dat we alles alleen moeten doen. Door nieuwe verbindingen aan te gaan, komen er weer mooie nieuwe zaken en mensen op ons pad. Daarom werken wij ook samen met andere partijen om sterkere verbindingen tot stand te brengen.

Balans
Het leven kent pieken en dalen. Hoe lekker zou het zijn dat we de “scherpe” randjes eraf kunnen halen en dat de diepe dalen en hoge pieken meer in balans zijn. Door te delen en te verbinden zijn we beter in staat om de juiste beslissingen te nemen en een flow te bereiken die we graag willen.

Door het toepassen van de DISC-methode zijn we samen beter in staat om jou of jouw organisatie te ondersteunen en te ontzorgen.

Ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijke groet,
Erik Eerhart
Trainer/Coach
06-50661567 / erik@progressio-trainingencoaching.nl