Maakt van zelfkennis
je eigendom

Paula Prins Coachen &Trainen

Paula Prins

Paula Prins

zakelijk coachen | privé coachen | trainen | anders.....

T  06 – 53 97 75 57
Location: Gemeenteplein 83
8442 MB Heerenveen
Website: Link

Paula Prins

Visie: mijn leven staat in het teken van ontwikkelen van mensen, niet alleen in mijn werk, maar ook privé.

Mijn ervaringen in het bedrijfsleven,het onderwijs en in mijn privéleven hebben mij geleerd dat in beweging blijven, kijken naar mogelijkheden mij helpen om me te ontwikkelen en te groeien naar de mens die ik wil zijn. Ik word blij van eurootjes in plaats van kwartjes die vallen, als ik zie welke inzichten mensen verder brengen op hun pad. Ik kan niets anders dan coachend in het leven staan, omdat ik geloof dat door mijn vragen mensen zichzelf in beweging krijgen.

Mijn, persoonlijk of zakelijk, leven is er op gericht mensen een stukje te begeleiden opdat ze daarna hun weg kunnen vervolgen. Ik kan vraagstukken helderder en overzichtelijker maken.

Ik maak gebruik van NLP (neuro linguïstisch programmeren) en diverse andere technieken, zoals spiegelen, confronteren en transformationeel coachen.

Resultaat : na mijn begeleiding weet je waar je krachten liggen en waar je mee aan de slag wilt, ik loop een stukje mee op je ontwikkelingspad.

Mijn gesprekspartners vinden mij vertrouwenwekkend , empathisch, kritisch en deskundig. Luisteren is mijn kernkwaliteit , ik laat congruent gedrag zien, ik kan zijn, wie ik wil zijn.