Maakt van zelfkennis
je eigendom

M-ploy Talent

Grietje Bruijntjes

Grietje Bruijntjes

T 070-40 66 596
Location: Parkweg 25A, 2271 AD, Voorburg
Website: Link

M-ploy Talent Grietje Bruijntjes (Sc)

– Coaching
– Teamtraining
– Werving & selectie

Ben je de weg even kwijt? Ik help je om terug op je pad te komen of een nieuw pad te kiezen! Waar loop je warm voor, waar krijg je energie van en hoe kan je dit terug laten komen in je dagelijkse leven. Zowel privé als zakelijk.

Degene tegenover je de spiegel voorhouden en daarmee op weg helpen binnen zijn of haar huidige baan. Of juist het duwtje in de rug geven om een nieuwe baan te zoeken. Daar word ik blij van!

Wie?

Als Fieldmanager van M-ploy Talent hou ik mij bezig met de loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling van onze professionals, professionals in de techniek die zoekende zijn of young professionals die aan de start van hun carrière staan.

Wat?

Van inzichten krijgen over jezelf en waar je naar toe wilt tot hele praktische tips zoals bijvoorbeeld hoe een goed sollicitatiegesprek te voeren. Het onderwerp van het gesprek is afhankelijk van jouw vraag! Let op, deze kan ook nog niet helder zijn of ergens verscholen zitten.

Hoe?

Met het Persoonlijk Stijl Analyse rapport van Q4 profiles hebben we een mooi uitgangspunt om te beginnen met inzichten vergaren. Over jezelf, maar ook over anderen wat een positieve invloed heeft op de communicatie. Door middel van oefeningen en opdrachten zorgen we er samen voor dat er stappen worden gezet. Ik hou van interactieve sessies.

Waarom?

Iedereen wil toch gelukkig zijn en kan soms een helpende hand gebruiken!

Wil je meer weten of kennismaken? Neem dan contact met mij op! Bel 0651292913 of mail grietje@mploytalent.nl

In het kort over mijzelf

Begonnen als student Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft en in het werkende leven stap voor stap meer in het HR vakgebied terecht gekomen. Ik ben nu werkzaam als Fieldmanager, maar dit zal zeker niet mijn laatste station zijn. Wellicht studiebegeleider of leraar Wiskunde, nog genoeg ambities. Ik hou ervan om in beweging te blijven.

Wat het gemeen heeft met elkaar? De mens staat centraal; hoe kan je mooie producten voor hun ontwerpen, hoe kunnen professionals zich goed ontwikkelen en hoe kan ik leerlingen wat bijbrengen. In mijn eigen ontwikkeling ben ik dan ook altijd bezig om mijn inzicht te vergoten in de mens en de helpende hand te bieden. Ik ben graag een luisterend oor en inspirator.

Maar ook word ik gelukkig van structuur en efficiënt werken. Gooi mij in het diepe en ik ga op zoek naar verbanden en verbeteringen. Ik ben eigenlijk gewoon een lui persoon, hoe kan ik dit werk gedaan krijgen met zo min mogelijk inspanning 😊

Wat voor Persoonlijke Stijl profiel daarbij hoort? Stabiel en Contentieus, maar daarover meer als je mij een belletje geeft!