Maakt van zelfkennis
je eigendom

Mind Design

Pieter Deef Koops

Pieter Deef Koops

Trainer en Mental coach op het gebied van Leiderschap en Samenwerken

T  06 – 14 02 82 40
Location: Lange Stammerdijk 23
1109 BK Driemond (Amsterdam)
Website: Link

Mind Design

Succes wordt niet bepaald door wat je overkomt, maar door de manier waarop je er mee omgaat

Wil jij het beste uit jezelf en het beste uit je medewerkers halen? Heb jij ook het gevoel dat je graag nog succesvoller zou willen zijn in het aansturen van jouw medewerkers. Zou je graag willen dat je team nog meer gaat sprankelen en nog efficiënter en effectiever zijn werk gaat doen? Dan ben ik voor jouw de aangewezen persoon.

Ontdek de kracht in jezelf

* Als manager/leidinggevende
* Als werknemer
* Als partner
* Als mens

Als coach help ik jou in de zoektocht naar de kracht in jezelf. Ik help je om je eigen persoonlijke doelstellingen te bereiken. Denk daarbij aan effectief leiderschap. Hoe ga ik om met weerstand en hoe word ik een inspirerend leider. Op welke manier vind ik de balans tussen werk en privé.
Je wordt door mij op een respectvolle manier, stevig geconfronteerd met je eigen gedrag en de wijze van communiceren. Je krijgt een spiegel voorgehouden omtrent de wijze waarop je aankijkt tegen de wereld om je heen. Daarnaast geef ik je inzichten hoe jij jezelf kunt verbeteren. Ik help je inzien hoe om te gaan met mensen van allerlei pluimage. En je wordt nog succesvoller in datgene wat je altijd al hebt gedaan. Oftewel: Je weet het beste uit jezelf en uit je medewerkers te halen.

Mijn missie:
Het is mijn intrinsieke drive om te helpen de wereld een klein beetje mooier te maken dan dat hij al is en zodoende mijn missie optimaal te verwezenlijken: Het leveren van een succesvolle bijdrage aan de ontwikkeling van mens en organisatie.