Maakt van zelfkennis
je eigendom

Trainer: Ivo Poll

Ivo Poll

Ivo Poll

Trainer

T  06-27071185
9964 AN Wehe-Den Hoorn

TRAINER: IVO POLL

MET MIJN ENTHOUSIASTE HOUDING, CREATIEVE GEEST, DURF OM DOOR TE VRAGEN EN TE CONFRONTEREN MAAK IK HET VERSCHIL
“Het zijn niet de omstandigheden, maar je eigen overtuigingen en principes die de dingen maken zoals ze zijn. Be the best version of you!

Iedereen heeft veel en unieke talenten meegekregen. Ik help u die naar boven te halen en verder te ontwikkelen. Met mijn enthousiaste houding, creatieve geest, durf om door te vragen en te confronteren maak ik het verschil. Met gerichte training en coaching kan er blijvend verandering in houding en gedrag ontstaan. Daar help ik u en uw organisaties verder mee en zet ik mij dan ook dagelijks voor in.
In alle opzichten heb ik een brede interesse. Na mijn studie Oude Geschiedenis heb ik diverse managementtrainingen en financiële opleidingen gevolgd. In het begin van mijn carrière heb ik veel in de Retail gewerkt en gezien hoe je klanten kunt binden. Als manager en coach in de wereld van klantenservice heb ik de fijne kneepjes van gespreksvaardigheden, verkoop en motiveren geleerd.
In al die jaren heb ik mijn eigen en succesvolle stijl ontwikkeld voor het ontwikkelen van individuen en motiveren van groepen. En dat is een van mijn belangrijkste drijfveren: anderen helpen hun talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Privé ben ik vader, echtgenoot, hobbyboer, hobbykok en maatschappelijk actief. Een paar keer per jaar lukt het om een boek uit te lezen!

Inspireren
Mijn specialismen zijn coachen op gedrag en management trainingen. Vooraf ga ik uitgebreid in gesprek met de opdrachtgever om een workshop of training op maat te maken. Op de trainingsdagen zelf zal ik met mijn kennis, ervaring en enthousiasme de deelnemers inspireren het maximale uit de training te halen. In al mijn trainingen gaat het over mindset, dat is namelijk de sleutel tot succes: de deelnemers kiezen hun eigen principes en daarmee sturen zij hun houding en gedrag richting succes.

The Best Version
Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken, zei Romeins keizer en filosoof Marcus Aurelius.
Voeg daarbij uit moderner tijd het be proactive adagium van Stephen Covey, dat draait om het idee dat mensen verantwoordelijkheid nemen voor al hun keuzes én de resultaten daarvan. Het zijn niet de omstandigheden, maar je eigen overtuigingen en principes die de dingen maken zoals ze zijn. Be the best version of you!