Maakt van zelfkennis
je eigendom

Echooo arbeids -en organisatieadvies

Esther Huisman

Esther Huisman

06 – 10 63 31 05
Hof van Halenweg 2-227, 9414 AG Hooghalen
Website: Link

Met mijn bedrijf Echooo advies help ik teams en organisaties in het prettiger en effectiever samenwerken. Als basis gebruik ik altijd de Q4Profiles Stijlanalyse: Het geeft mensen zo duidelijk en snel een goed beeld van hun voorkeuren in communicatie. En het vergroot onmiddellijk het onderlinge begrip tussen teamleden onderling.

Q4HorseProfile

Samen met Q4Profiles heb ik Q4HorseProfile ontwikkeld. Dit is een instrument waarbij we ruiters inzicht geven in hun voorkeursgedrag als ruiter en in de omgang met hun paard. Naast het mentale deel van de ruiter, brengen we ook de voorkeuren van het paard in kaart.
Het is onze verantwoordelijkheid als ruiter om ons gedrag af te stemmen op de voorkeuren van ons paard. Om zo prettiger met hem om te gaan, en effectiever te trainen met betere resultaten. Inmiddels zijn er bijna 20 HorseProfile Coaches opgeleid; allemaal hippisch professionals die Q4HorseProfile inzetten ten bate van ruiters, instructeurs en paardeneigenaren. Zelf train en coach ik steeds meer hippisch ondernemers, waarbij mijn achtergrond als organisatiepsycholoog in combinatie met HorseProfile goed van pas komt.