Maakt van zelfkennis
je eigendom

dIgnA human development

Heidy Peperkamp

Heidy Peperkamp

Persoonlijke coach

06 – 23 36 30 13
Burgemeester Pabstlaan 10, Hoofddorp
Website: Link

Heidy Peperkamp

Van toegevoegde waarde voor ontwikkeling
Ik begeleid organisaties in veranderings- en ontwikkelingstrajecten en ondersteun MT en leiders om teams krachtiger te maken en hun bedrijfsvoering te verbeteren. Vanuit een systemische invalshoek kijk ik naar organisatieprocessen en heb ik oog voor de ‘harde en de zachte kant’ binnen organisaties. Mijn interesse ligt op het vlak wat mensen beweegt en tegenhoudt en wat dat betekent voor de organisatieontwikkeling.
De resultaten die dit voor de mens en de organisatie opleveren is een van mijn grootste drijfveren in mijn werk. Het is mijn passie om mensen te zien schitteren in hun rol zodat hun potentieel volledig benut wordt om bij te dragen aan de ambitie van de organisatie.

DISC tijdens het werk
Inzicht verkrijgen in je gedrag via DISC is verhelderend! De échte toegevoegde waarde van deze inzichten zit wat mij betreft in de toepassing ervan.
Als interim manager zorg ik ervoor dat mensen op de werkvloer hun patronen in de interactie met hun collega’s op het werk leren herkennen. Tijdens teamsessies, vergaderingen en bila’s maak ik gedrag en emoties bespreekbaar. Natuurlijk wordt dit soms als lastig ervaren en geeft dit schuring. Maar als je de spanning doorbreekt, zorgt het uiteindelijk voor begrip, bevordert het afstemming en draagt het bij aan een betere samenwerking waardoor bedrijfsprocessen ook soepeler verlopen. Gedrag met regelmaat bespreken, wordt zo gewoontegoed, je stimuleert het lerend vermogen en het geven van feedback wordt daardoor minder spannend.

Persoonlijke achtergrond
Ik heb zelf leidinggevende posities vervuld en ik heb veel expertise opgedaan als trainer, opleidingsadviseur en binnen het HR vak. Ik ben een generalist met typerende kenmerken: doortastend, oplossingsgericht, verbindend, doelgericht en vol inspiratie.
Focus gebieden: organisatieverandering en -ontwikkeling, leiderschap, samenwerking, HRD.
Rollen: interim manager, klankbord voor directies, organisatie- en teamcoach.

Benieuwd hoe ik waarde kan toevoegen binnen uw organisatie?
Bel me gerust op: 06-23363013 of stuur me een mail via info@dignadevelopment.nl