Maakt van zelfkennis
je eigendom

CRMned B.V.

Vincent Cairo

Vincent Cairo

DISC gedragstraining en coaching voor Leidinggevenden en professionals

0629-590011
Jasmijnlaan 79,
1187 EL Amstelveen
Website: Link

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid…”

CRMned. DISC gedragstraining en coaching voor Leidinggevenden en professionals. In onze trainingen leren we je hoe jij bewust op elk moment de juiste combinatie van jouw kwaliteiten en die van anderen inzet om kansen te creëren.

CRMned focust zich op de ontwikkeling van mensen door middel van:

“Coaching, dat is toch iets voor mensen met ‘problemen’…”

Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, of wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij CRMned is zakelijk maar ook persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Ons doel: ondernemers, managers teams, individuen en medewerkers die goed in hun vel zitten, zich verder kunnen ontwikkelen en goed blijven presteren.

Coaching kan u helpen bij tal van aspecten in uw leven. Dit kunnen carrière of loopbaanvragen zijn. Is het bijvoorbeeld tijd voor een vervolgstap in uw carrière maar weet u niet precies hoe dit aan te pakken?
Het kunnen ook levensvragen of gedragsgerichte vragen zijn. Wilt u bijvoorbeeld meer zicht krijgen op uzelf om bepaalde aspecten beter te kunnen plaatsen en hanteren? Wat u ook ter tafel wilt brengen, we bespreken dat op zo’n manier dat u er verder mee kunt. 

Meer weten?

Wilt je weten wat coaching en training van CRMned voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0629-590011 of advies@crmned.nl.