Maakt van zelfkennis
je eigendom

Chanthal Blonk

Chantal Blonk

Chantal Blonk

Coach voor financials

06- 49873280
Zaanenlaan 9
2023 SH Haarlem
Website: Link

Ik ben Chanthal Blonk, coach voor financials.

Functies binnen Finance gaan meer en meer veranderen en verschuiven. Organisaties worden geconfronteerd met een steeds complexere en sneller veranderende omgeving. Door automatisering en digitalisering komt de nadruk minder op data-crunchen te liggen maar meer op analyse en het vertalen van de cijfers. Veranderingen in organisaties verlangen een andere invulling van de financiële functie. CFO’s willen dat financials echt als business partner kunnen fungeren. Effectief communiceren, proactief zijn, in oplossingen kunnen denken en goed kunnen samenwerken, zijn eigenschappen die voor de huidige financial cruciaal zijn. Maar hoe pak je dat nou allemaal aan? Wat moet je doen als er van je gevraagd wordt jezelf meer te profileren? Ik kan je helpen bij deze en andere vraagstukken.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als financial, weet ik als geen ander hoe financials denken en handelen en welke weerstanden er soms zijn bij financials. Ik doorzie snel waar iemand zijn kracht zit en welke uitdagingen iemand heeft. De afgelopen jaren merkte ik als financial dat mijn interesse steeds meer uitging naar het intermenselijke aspect en minder naar de puur vakinhoudelijke kant ervan (de cijfers). Ik ben daarop diverse coachopleidingen gaan volgen. Ik ben gecertificeerd coach en werk volgens de richtlijnen van de NOBCO.

In coachtrajecten werk ik altijd volgens de drie stappen: 1. Inzicht ; 2. Vertaling 3. Actie. Methoden die ik graag inzet, zijn onder meer: DISC (voor het verkrijgen van inzichten), Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Kernkwadranten. Met een positieve kijk op problemen, wissel ik humor en zakelijkheid op een resultaatgerichte wijze af.

Mocht je meer informatie willen hebben, verwijs ik je graag naar mijn website: www.coachingfinancials.nl of www.chanthalblonk.nl.