Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel maken

The proof is in the eating

Zoals overal op onze website valt te lezen dat het delen van kennis een grote passie van ons is. Zoals de quote zegt: “the proof is in the eating”. Dat betekent dat we de daad bij het woord voegen en u de mogelijkheid geven eenĀ gevalideerde vragenlijst in te vullen en kosteloos een beknopt profiel te krijgen.

Klik op de button met profiel maken om naar de vragenlijst te gaan. Dit is meer dan zomaar even snel een paar vragen. Dit is een gevalideerde vragenlijst die ervoor zorgt dat en naast de D, I, S of C ook een tweede stijl wordt toegevoegd, waardoor de uitkomst specifieker is dan u misschien gewend bent. In basis is dit waar de theorie over gaat, namelijk dat ieder mens alle vier de stijlen in zich heeft en de intensiteit bepaald wat de invloed is op het gedrag. Helaas constateren we dat door interpretatie de focus vaak ligt op slechts 1 of maximaal 2 van de 4 stijlen. Daarom bevatten onze uitgebreide profielen altijd een weergave van de vier stijlen en de intensiteit waarin deze bij een persoon voorkomen.

Voorbeeld Profiel

Daarom doen we dit. We willen dat u op een juiste manier kennis maakt met de passie die ons al jarenlang dagelijks beweegt. We nodigen u van harte uit de vragenlijst in te vullen en ontmoeten u graag om meer informatie te verstrekken tijdens een van onze inspiratiesessies.

Kosteloos Profiel
Betaald Profiel