Consultant zoeken

Kies met je hart, je verstand is om keuzes te begrijpen niet om ze te maken.

Search
Generic filters
Filter by Groups
mogelijke zoekwoorden: NOBCOBIGNIPNOLOCSTIR

3P Coaching en Advies

3P Coaching en Advies

Gedrag is alles

In ons werk en in ons privéleven is gedrag in grote mate bepalend of we wel of niet succesvol zijn. Kennis en vaardigheden spelen een rol, maar het is vooral een kwestie van
gedrag. Het onbewuste heeft grote invloed op ons dagelijks handelen. Ook al weten we dat we iets niet zouden moeten doen, we hebben toch de neiging om dat gedrag te vertonen. Onze voorkeursstijl – ons kernpatroon – is zo sterk, dat het ons gedrag in sterke mate bepaalt. Het is onbewust gedrag. Inzicht in ons gedrag – in hoe we iets doen en waarom we iets doen – helpt ons om onze talenten en kwaliteiten te benutten.
Het maakt ons bewust van het effect van ons gedrag en hoe we effectiever kunnen zijn. Als we weten wat motiveert, kunnen we daar bij aansluiten.

De sleutel tot gedrag
3P coaching en advies is specialist in gedragsanalyses. Met instrumenten die gedrag, houding, stijl van communicatie en persoonlijke kracht van personen in beeld brengen. Onze kracht is dat we de bewuste en onbewuste drijfveren helder onderscheiden en effectief in kaart brengen. Aan de hand van onze rapportages kunt u zich richten op die drijfveren welke vaak onder de oppervlakte liggen en meestal onbenoemd blijven. U kunt uw effectiviteit verhogen en begrijpen dat iemand het één doet, terwijl deze het ander wil. En het wordt duidelijk hoe bewust en onbewust gedrag zich tot elkaar verhouden.

Wat wil je verbeteren?
3P Coaching en Advies helpt om jouw volledige potentieel te benutten.

Anette Ludikhuize

Anette Ludikhuize

Het aanboren van ongebruikte talenten biedt kansen voor de toekomst

Astrid Rutten Projects

Astrid Rutten Projects

Wil je koffie?
Werken in teams is gaaf. Het is lekker om naar je werk te gaan en met elkaar een klus te klaren. 
Weten waar je het voor doet, plezier hebben met collega’s en een gevoel van flow hebben ;-).  Samen resultaten bereiken!

Astrid Rutten Projects ondersteunt bij vraagstukken rondom teamcoaching, werkgeluk, interim HR management en cultuuronderzoek van organisaties. Vragen liggen op het terrein van mens & organisatie.

De meetinstrumenten van Q4 profiles zijn een prachtig vehikel om teamcoaching gestalte te geven.
Afhankelijk van de vragen gebruik ik verschillende werkvormen. Creatief of niet, een brown paper of een mood-board, kwaliteiten, complimenten, feedback, modellen, theorieën, werkvormen, bedenk het maar. Er zit van alles in mijn rugzak.
Waar het vooral om gaat is dat jullie als team leren om de echte dialoog met elkaar te voeren. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en wordt het weer vloeibaar in je team. Het gedachtegoed van Deep Democracy heb ik dan ook hoog in mijn vaandel staan zodat de wijsheid van de minderheid gebruikt gaat worden en er ruimte ontstaat om inclusief met elkaar samen te werken.

Als gecertificeerd St!R teamcoach voldoe ik aan de kwaliteitseisen van professioneel begeleiden.

Nieuwsgierig geworden? Laten we dan vooral verder kennis maken met elkaar! Pak een kop koffie….

AT 7T9

AT 7T9

Over AT7T9
“Ervaring is vooral van belang als de toekomst er hetzelfde uitziet als het verleden”

“Werving & selectie van personeel is puur mensenwerk! Zowel in de nauwe samenwerking met opdrachtgevers als in het zorgvuldige proces samen met de kandidaat. Ervaring is hierin vaak een voordeel maar geen garantie, toegevoegde waarde leveren is waar het om gaat. Daarom kijken wij elke dag naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren in deze snel veranderende wereld. Als opdrachtgever of kandidaat heeft u met veranderingen te maken die elkaar steeds sneller opvolgen. Vaak zijn deze bepalend voor de te maken keuzes. Dat betekent dat we niet alleen het DNA van de opdrachtgever en de kandidaat leren kennen, maar ook samen nieuwe mogelijkheden verkennen. Dat doen we vanzelfsprekend altijd in persoonlijke gesprekken.

Een integraal onderdeel van ons dagelijkse werk is de actieve samenwerking met een aantal organisaties op gebied van sport, cultuur en maatschappelijke inzet. Dit plaatst ons midden in de dynamische wereld van vandaag en levert ons bovendien een groot (zakelijk) netwerk op dat we weer inzetten als toegevoegde waarde voor onze relaties”.

Gertjan Holterman, eigenaar AT7T9

Aves Coaching

  Aves Coaching

  AVES-COACHING

  Samen haal je meer uit jezelf

  Mijn naam is Gonny van Riessen en ik ben het gezicht achter Aves Coaching. Mijn drijfveer is mensen in beweging zetten om tot inzichten te komen.

  Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk, waar ik me richt op inhoud gedreven professionals, die zich ergeren aan dat wat niet gaat zoals zij voor ogen hebben. Ik leer je om je wilskracht en discipline op een ontspannen manier in te zetten. Dat zorgt ervoor dat je snapt waarom anderen anders te werk gaan dan jij.

  Ik heb zelf altijd het idee gehad dat ik een ander niet nodig had. Dat ik alles zelf wel kon en moest. Dat betekent dat je het altijd druk hebt en het gevoel dat je er alleen voor staat. Uiteraard is dit niet zo. Door verschillende omstandigheden besloot ik dat het anders moest. Door in beweging te komen en samen met anderen een veranderingsproces ingang te zetten, ervaar ik dat het ook anders kan!

  Mijn ervaringen wil ik graag met je delen, zodat je jouw wilskracht en discipline op een ontspannen manier kunt ontdekken en in weet te zetten. Dat zorgt ervoor dat je snapt waarom anderen anders te werk gaan dan jij. Je bent krachtig genoeg om de controle los te laten. Hierdoor heb je meer energie en minder stress in je lijf. Je bent hier trots op. Je geniet van wat jij hebt neergezet.

  Als specifieke wens kun je kiezen om een hardloop-of wandelsessie onderdeel te laten zijn van jouw coachingstraject.

  Awareness in Business

  Awareness in Business

  Banning Projects

  Banning Projects

  Sylvie Banning
  Management Consultant, trainer, coach

  Banning Projects Leren Veranderen Creëren

  BBKwadraat – Partner in HR Business

  BBKwadraat – Partner in HR Business
  • Tel: 0294-281354
  • Location: Amsterdamsestraatweg 22-24, 1391 AB Abcoude
  • Website: Link
  Partner in HR Business BBKwadraat is jouw partner in HR Business. We leveren HR interim en HR projectmanagementoplossingen met de business als basis. Dat doen we graag snel, nuchter en scherp. We komen met praktische oplossingen en werken persoonlijk, open en laagdrempelig samen.

  Bewust Competent

  Bewust Competent

  Ik ben een man van de praktijk, trotse vader van vier kinderen, passie voor paarden en een echt “mensen-mens”. Ik heb jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bij verschillende gerenommeerde bedrijven, waaronder Unilever. Mijn pad verliep van vertegenwoordiger tot manager en beleidsontwikkelaar. Al m’n kennis en ervaring is gebaseerd op studie enerzijds en vooral proefondervindelijk ervaren anderzijds. Zowel in de positieve als de negatieve zin. Je kunt mij het beste typeren met de woorden: pragmatisch, gevoelig, sensitief, resultaatgericht en ‘naïef’. Dat compenseer ik graag door samen te werken met mensen die zeer complementair zijn en toch vooral authentiek en kwetsbaar durven zijn. We hebben immers niet de wijsheid in pacht; je kunt alleen maar doen wat je heel graag doet en daarom meestal goed kunt.

  BoBAV voor veiligheid en gedrag

  BoBAV voor veiligheid en gedrag

  80 % van de incidenten in de Bouw, Industrie en Petrochemie komt nog steeds uit menselijk gedrag.

  BoBAV is de Specialist op gebied van Veiligheid en Gedrag.

  Via advies, training, coaching en begeleiding brengen wij het Veiligheidsniveau binnen uw bedrijf op het hoogste niveau.

  In het kader van de Arbo-wetgeving zijn we gespecialiseerd in:
  •Het doorlichten van uw organisatie
  •De VCA, ISO-9001 en OHSAS-18001 certificering
  •Uw Risico Inventarisatie en Evaluatie
  •Het verbeteren van uw Veiligheidsbeleid

  Speciale expertise hebben we op het gebied van veiligheid bij verticaal en horizontaal transport, zoals takelen, hijsen, heffen en werken op hoogte

  Bonst

  Bonst

  Miriam Bonsing

  Leer je medewerkers kennen!
  Als zelfstandig adviseur voor het midden- en kleinbedrijf richt ik mij vooral op de maakindustrie. Bedrijven waar het maken van een product centraal staat en waar de focus vooral op de machines en het productieproces ligt. Aandacht voor de medewerkers heeft soms minder prioriteit bij deze bedrijven. Ik help de bedrijven bij het leren kennen van hun personeel. De DISC-analyse is hierbij een krachtig middel.

  Ik ondersteun bedrijven op het gebied van personeel en organisatie.
  Samen met het bedrijf wordt het personeelsbeleid vormgegeven. Geen papieren tijgers, maar hands-on ondersteuning. Personeelsbeleid waarbij je met behulp van talentmanagement en loopbaantrajecten het beste uit de medewerkers probeert te halen en doorstroom of eventueel uitstroom mogelijk maakt. Beleid waarin instroom, werving en het inwerken een intergrale onderdelen zijn.

  Na een geslaagde werving begint het pas.
  Je moet als bedrijf weten door welke factoren je nieuwe medewerkers kan behouden. Niet iedere vakman is een goede begeleider: met behulp van DISC, leerstijlentest en andere analyses help ik de bedrijven de juiste begeleider/praktijkopleider te kiezen. Daarnaast geef ik training gericht op soft skills aan ervaren medewerkers, zodat ze de rol als praktijkopleider goed op kunnen pakken.

  Wat heeft Bonst.nl te bieden:

  • Advies personeel en organisatie
  • Personeelsbeleid
  • Talentmanagement
  • Werk naar werk traject
  • Loopbaantraject
  • Ontwikkeltrajecten/scholingsplannen
  • Training voor praktijkopleiders, soft skills, gesprekken voeren
  • Begeleiden van teams
  • Verbinder tussen scholenveld en bedrijven

   

  Bennekom
  06-14418511
  www.bonst.nl
  miriam@bonst.nl

  Building Changes

  Building Changes

  Samenwerken in de bouw, infra en installatiesector. Groeien in én bouwen aan Samenwerken.

  Begeleiden van organisaties én hun medewerkers in het verbeteren van hun gewenste prestaties. Van moeten naar willen is het motto met de mens als uitgangspunt! Benut de talenten en passies van mens in samenwerken en je krijgt mooie prestaties uitgedrukt in maatschappelijk én economisch rendement.

  CAB training & coaching

  CAB training & coaching

  CAB training & coaching

  Communicatie en gedrag
  Of het nu gaat om persoonlijke groei, leiderschaps- of teamontwikkeling: inzicht in (eigen) gedrag, communicatie en reactie op situaties is een belangrijk aspect bij deze ontwikkeling. Je eigen en elkaars talenten (h)erkennen en benutten en weten wat de valkuilen zijn helpt je verder. De DISC analyse geeft inzicht hierin. DISC is een heldere en zeer praktische tool waarmee teams, professionals en leidinggevenden direct aan de slag kunnen.

  Wat past bij jou of jouw team?
  Of je nu een individueel traject, een teambuilding of teamtraining start. CAB training & coaching onderzoekt eerst wat bij jou of jouw team past. Want het gaat per slot van rekening om jouw/jullie resultaat. Behalve een uitgebreide DISC analyse en coaching behoort ook individuele wandelcoaching en een paardencoaching (individueel of als team) tot de mogelijkheden. Teambuilding en teamtraining zijn uiteraard interactief en ik werk graag met spelvormen.

  Wie is CAB training & coaching?
  Mijn naam is Christine van Alten en ik ben sinds 2008 het gezicht achter CAB training & coaching. Ik heb me gespecialiseerd in communicatie, samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en DISC. Omdat mensen nu eenmaal verschillen van elkaar staat een persoonlijke aanpak zo veel mogelijk centraal.

  Carrière Switch B.V.

  Carrière Switch B.V.

  Carrière Switch heeft vestigingen in:
  Amersfoort, Amsterdam, Den Haag,
  Groningen, Hengelo, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

  Chanthal Blonk

  Chanthal Blonk

  Ik ben Chanthal Blonk, coach voor financials.

  Functies binnen Finance gaan meer en meer veranderen en verschuiven. Organisaties worden geconfronteerd met een steeds complexere en sneller veranderende omgeving. Door automatisering en digitalisering komt de nadruk minder op data-crunchen te liggen maar meer op analyse en het vertalen van de cijfers. Veranderingen in organisaties verlangen een andere invulling van de financiële functie. CFO’s willen dat financials echt als business partner kunnen fungeren. Effectief communiceren, proactief zijn, in oplossingen kunnen denken en goed kunnen samenwerken, zijn eigenschappen die voor de huidige financial cruciaal zijn. Maar hoe pak je dat nou allemaal aan? Wat moet je doen als er van je gevraagd wordt jezelf meer te profileren? Ik kan je helpen bij deze en andere vraagstukken.

  Dankzij mijn jarenlange ervaring als financial, weet ik als geen ander hoe financials denken en handelen en welke weerstanden er soms zijn bij financials. Ik doorzie snel waar iemand zijn kracht zit en welke uitdagingen iemand heeft. De afgelopen jaren merkte ik als financial dat mijn interesse steeds meer uitging naar het intermenselijke aspect en minder naar de puur vakinhoudelijke kant ervan (de cijfers). Ik ben daarop diverse coachopleidingen gaan volgen. Ik ben gecertificeerd coach en werk volgens de richtlijnen van de NOBCO.

  In coachtrajecten werk ik altijd volgens de drie stappen: 1. Inzicht ; 2. Vertaling 3. Actie. Methoden die ik graag inzet, zijn onder meer: DISC (voor het verkrijgen van inzichten), Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Kernkwadranten. Met een positieve kijk op problemen, wissel ik humor en zakelijkheid op een resultaatgerichte wijze af. Mocht je meer informatie willen hebben, verwijs ik je graag naar mijn website: www.coachingfinancials.nl of www.chanthalblonk.nl.

  Communicerenenzo

   Communicerenenzo

   Conscientia Coaching en Training

   Conscientia Coaching en Training

   Om mij heen zie ik steeds het oude patroon van harder werken, mee moeten met social media en automatisering, kostenverlaging en een prijzenslag. Resultaat is meer stress, meer angst, overleven en na misschien een korte opleving weer een dalende trend.

    

   Maak door daadkrachtige keuzes je onderneming gereed voor de toekomst
   Veranderingen doorvoeren zonder visie of mogelijkheid is niet de oplossing, dat is namelijk overleven. Veranderingen die leiden tot transformatie, is je onderneming gereed maken voor de toekomst. Het is mijn missie om deze patronen te herkennen en te doorbreken, zodat er ruimte ontstaat voor ontwikkeling van jou, je medewerkers en jouw onderneming.

   Ik heb een methode ontwikkeld, waarmee ik leiders en hun medewerkers optimaal gebruik leer maken van hun kwaliteiten. Hierdoor kunnen zij optimaal presteren, zijn zij productiever, inventiever en effectiever. Klanten voelen zich weer gezien en gerespecteerd en zullen met trots verbonden zijn aan je onderneming en gunnen je weer opdrachten. Zo werk je aan borging van de toekomst voor jezelf, je medewerkers en je klanten.

   CRMned B.V.

   CRMned B.V.
   CRMned. Trainingen voor Leidinggevenden en professionals. In onze trainingen leiderschap en persoonlijke ontwikkeling leren we je hoe jij bewust op elk moment de juiste combinatie van jouw kwaliteiten en die van anderen inzet om kansen te creëren.

   De Trainingszaak

   De Trainingszaak

   Wat kan ik voor jou betekenen met De Trainingszaak

   Met De Trainingszaak helpen wij het werkplezier vergroten bij medewerkers in kleine en grote bedrijven. En daarmee zorgen we voor betere communicatie, samenwerking en persoonlijk leiderschap. Werkplezier is ontzettend belangrijk, want zorgt voor vitaliteit, productiviteit, klanttevredenheid en een lager ziekteverzuim. We doen dit met inspirerende trainingen en duurzame ontwikkeltrajecten.

   We kijken eerst altijd waarom het gaat – communicatie, klantgerichtheid, sales, vitaliteit of duurzame inzetbaarheid) – en bepalen dan wat er nodig is. Vervolgens maken we een plan van aanpak en schakelen we zo nodig de juiste professionals in.

   Kijk op onze website of bezoek ons op Facebook om te zien wat wij voor jou of je organisatie nog meer kunnen betekenen met DISC. Daar zit ongetwijfeld iets voor je bij. Want ons motto is ‘Met zelfkennis en communicatie, meer passie, plezier en prestatie!’

   dIgnA human development

   dIgnA human development

   Double You

   Double You

   Ik werk bij voorkeur bij MKB in NHolland. Waar ik het verschil kan maken bij mensen en hun bedrijfsvoering. Heb uitstekende ervaringen met lokale bedrijven en instellingen waar mensen inzicht kregen in hun gedrag in communicatie en knellende patronen werden opgelost.
   Naast Q4 Gedragsanalyse gecertificeerd sinds 2009- bied ik ook specifieke vaardigheidstraining en coaching on the job aan ( Leary, Kernkwadrant, Drama3hoek, TA)
   Ik werk graag met kleine groepen tot max. 10, zodat ik maatwerk kan leveren en er balans is tussen energie geven en krijgen.

   Echooo arbeids -en organisatieadvies

   Echooo arbeids -en organisatieadvies

   Met mijn bedrijf Echooo advies help ik teams en organisaties in het prettiger en effectiever samenwerken. Als basis gebruik ik altijd de Q4Profiles Stijlanalyse: Het geeft mensen zo duidelijk en snel een goed beeld van hun voorkeuren in communicatie. En het vergroot onmiddellijk het onderlinge begrip tussen teamleden onderling.

   Q4HorseProfile
   Samen met Q4Profiles heb ik Q4HorseProfile ontwikkeld. Dit is een instrument waarbij we ruiters inzicht geven in hun voorkeursgedrag als ruiter en in de omgang met hun paard. Naast het mentale deel van de ruiter, brengen we ook de voorkeuren van het paard in kaart.
   Het is onze verantwoordelijkheid als ruiter om ons gedrag af te stemmen op de voorkeuren van ons paard. Om zo prettiger met hem om te gaan, en effectiever te trainen met betere resultaten. Inmiddels zijn er bijna 20 HorseProfile Coaches opgeleid; allemaal hippisch professionals die Q4HorseProfile inzetten ten bate van ruiters, instructeurs en paardeneigenaren. Zelf train en coach ik steeds meer hippisch ondernemers, waarbij mijn achtergrond als organisatiepsycholoog in combinatie met HorseProfile goed van pas komt.

   Elegire

   Elegire

   Elegire betekent “zal kiezen”. Het is zo belangrijk om zelf je keuzes te maken. Soms lukt dat niet op eigen kracht. Goede ondersteuning is belangrijk. Daarom ondersteunt ELEGIRE in het scherp krijgen van jouw situatie en wat voor jou belangrijk is. Uitgaand van je levenservaring, je werkervaring, je kwaliteiten, talenten en toekomstbeelden ga je op zoek naar de volgende stap in je loopbaan.
   DISC is een mooi instrument om te gebruiken tijdens loopbaan trajecten. Ik zet dit dan ook met plezier in om jou te ondersteunen!

   Wil je kennis maken? Ik verneem graag van je!

   Met vriendelijke groet,

   Jeanette Turksma

   Gewoon met Harm

   Gewoon met Harm

   Girasole

   Girasole

   Succesvol meebewegen met veranderingen, dat is waar Girasole voor staat. Girasole is Italiaans voor zonnebloem, een bloem die gedurende de dag meebeweegt met de zon.

   Veel ondernemers hebben hun onderneming laten groeien en zien veranderen. Is het nog het bedrijf dat u destijds voor ogen had? Succes kent vele vormen maar voelt u zich nog prettig als ondernemer? Is uw bedrijf toekomstbestendig? Veel vragen waar misschien graag eens met een buitenstaander over van gedachten wisselt. Girasole gaat graag met u in gesprek. Na een oriënterend gesprek bepaalt u of Girasole u kan helpen.

   Belt u mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek,

   Paul van der Zon
   06-20566083

   Harrijvan Coaching

   Harrijvan Coaching
   • Tel: 0617103622
   • Location: Oosteinde 25A, 1678 HP Oostwoud/Hoorn
   • Website: Link

   Marja Harrijvan

   Professioneel coach voor Ondernemers en Medici

   Burn-out en stress worden voorkomen of snel opgelost met mijn unieke coaching. Ik vergroot bij mijn klanten het zelfinzicht en help belemmeringen opruimen zodat ze tot slimme keuzes komen. Bovendien ben ik financieel specialist én stuur ik op effectieve communicatie en gedrag. Die combinatie is krachtig en geeft meer toegevoegde waarde in leven en werk. Met als resultaat het realiseren van meer ambities én een optimale balans privé-werk. Teams help ik optimaal communiceren en onderlinge verschillen benutten. Het liefst maak ik winnaars van teamleden.

   Coaching vanuit de persoon en niet vanuit het probleem
   Door mijn 34 jaar ervaring en mijn expertise in gedrag, gevoel en geld heb ik al veel mensen succesvol begeleid in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Diverse coaching methodes heb ik samengevoegd tot een aanpak die in slechts enkele gesprekken leidt tot het gewenste resultaat of meer. Dit komt doordat ik uitga van de persoon en zijn/haar stijl in plaats vanuit het probleem. Dat maakt dat oplossingen volledig aansluiten bij de persoonlijkheid waardoor gedrag sneller aan aangepast wordt. Bewust zijn van passie drijfveren en talenten en daarop focussen maakt mensen gelukkig in leven en werk. Ik help dat heel specifiek maken en realiseren met een persoonlijk actieplan. Door mijn betrokkenheid en de effectiviteit van de aanpak vinden veel van mijn klanten het plezierig om na een traject nog zo nu en dan met mij te sparren. Dat vind ik geweldig om te doen.

   Wil jij maatschappelijk van grotere betekenis zijn en meer je eigen koers volgen, dan sta ik voor je klaar met korte en intensieve coachtrajecten of één enkel (online) gesprek. Of pak zelf de regie en volg een online training. Probeer het uit en merk hoe je in korte tijd grote stappen kunt maken.
   Ben je toe aan rust en én wil je makkelijker je ambities realiseren?

   Bel me dan gerust voor een gratis inzicht gesprek waarin ik je zal aangeven hoe je de eerste stappen kunt zetten. Bel 06-17103622 of mail marja@harrijvan.nl

   HartEnHoofdSamen

   HartEnHoofdSamen

   Koen Verhofstad

   Samen op reis naar een nieuwe toekomst!
   Ik neem je mee in je reis naar een nieuwe baan, een nieuwe functie of gewoon iets nieuws.

   HDEPP

   HDEPP

   Gedrag is net zoveel verbonden aan kennis als dat het verbonden is aan emoties en ervaringen. Daarom bieden wij trainingsprogramma’s die echte, tastbare gevoelens oproepen en waardevolle ervaringenopleveren, waarmee wij het grote gat tussen weten en doen in de werk en- privé omgeving dichten. Ook daar waar het Veiligheid betreft”!

   Hielle Tillema Coaching Mediation

   Hielle Tillema Coaching Mediation

   Hielle Tillema

    
   Mijn bedrijf laat je kennismaken met je eigen natuurlijke gedragsstijl en het herkennen van die van de ander waardoor communiceren inzichtelijker en gemakkelijker wordt. Daarnaast bemiddel ik als registermediator in conflicten/onenigheden van uiteenlopende aard.

   HumanHabits, Coaching for Success

   HumanHabits, Coaching for Success

   HumanHabits ondersteunt leiders in hun organisatie. Wie ben jij? Wat doe jij? Waarom kiezen anderen voor jou? Hoe ga je aan de slag? Met een duidelijk stappenplan kunnen we elkaar beter begrijpen en overgaan naar de doelstellingen van de samenwerking.

   Inventarisatie, Advisering, Stappenplan, Succesfactoren, Werkzaamheden, Tijdspad, Evaluatiemomenten

   Tevens heeft HumanHabits een aantal oplossingen beschikbaar waar een leider direct mee kan werken. Hierbij worden doelgroepen voorzien van de juiste oplossing.

   iGrace

   iGrace

   iGrace, coaching die bij je past.
   Even sparren om weer fris tegen de situatie aan te kijken of wat langer praten om tot nieuwe inzichten te komen. iGrace staat voor coachen vanuit een combinatie van empowerment en ‘gedragswetenschap’. Jouw kwaliteiten en gedragspatronen gaan we samen tegen het licht houden. Bekeken vanuit gedachtes, gevoelens, communicatie en relaties (privé/werk) welke van invloed ‘kunnen’ zijn op jouw gedrag). Met behulp van diverse praktische werkvormen en gesprekstechnieken ondersteuning creëren. Dit alles op een zodanige manier, dat je er ook zelfstandig mee verder kunt. Je leert kwaliteiten en gedragspatronen te herkennen, accepteren en aanpassen daar waar jij dit wenst en kunt doen. Daarmee ga je jouw zelfvertrouwen vergroten, zodat je in de toekomst gebeurtenissen weer op jouw eigen krachtige wijze het hoofd kunt bieden. Dat is waar iGrace voor staat.

   iGrace, een prachtig cadeau om te krijgen en te geven.
   Een eerste stap zetten kan soms best lastig zijn. Door iGrace cadeau te geven, geef jij op een mooie en unieke wijze een steuntje in de rug aan iemand die het kan gebruiken. In je privé omgeving, maar zeker ook aan medewerkers in je bedrijf.

   Voor meer informatie:
   www.igrace.nl
   06 – 36 51 35 64
   mail@igrace.nl

   JK Training & Advies

   JK Training & Advies
   Ik ben een betrokken enthousiasmerende en analytische verbinder en begeleid organisaties en mensen een stap verder in de gewenste ontwikkeling. Communicatie en bewustwording staat centraal. Ik help mensen bij het bewust bekwamen in effectief gedrag, ik reik vaardigheden, tips en handvaten aan om het gewenste resultaat te bereiken. En natuurlijk is leren ook plezier. In mijn trainingen gaan leren en humor hand in hand.

   Koersinzicht

   Koersinzicht

   Jan Koers
   KoersInZicht geeft trainingen aan het MKB ter bevordering van de interne samenwerking, groei en ontwikkelingen. Gevoed door mijn achtergrond als leidinggevende in de bouwwereld en mijn ervaring als coach voor persoonlijke ontwikkeling.

   Ik wil inspireren, kennis overdragen, richting geven en mensen ondersteuning bieden.

   Zoals een topsporter begeleiding, ondersteuning en richting krijgt van zijn trainer, zo kan ik u ondersteunen in uw ontwikkeling.

   Door mijn technische opleiding en mijn jarenlange ervaring in verschillende functies in de bouwwereld, ben ik een techneut in hart en nieren. Ik snap de wereld van ‘praktisch en technisch’ denken. Ik weet dat men het in die wereld lastig vindt om over gevoelens en soft skills te praten.

   Terwijl competenties zoals goed communiceren, duurzaam inzetbaar blijven, omgaan met veranderingen, omgaan met collega’s, leiderschap,… belangrijker zijn dan ooit.

   Met inzichten vanuit uw DISC & Waardenprofiel, wordt duidelijker wat u drijft, waar u energie van krijgt en wat u energie kost. U ontvangt in boekvorm een ‘verklaringsmodel’ van het ‘hoe en waarom’ in uw gedrag. En met welk gedrag en/of uitdagingen u moeite heeft. Een persoonlijke beschrijving met groeimogelijkheden en communicatiestijl komt aan bod. Tevens krijgt u tips voor uw ideale werkomgeving.

   Tijdens de aansluitende coaching sessies – waarin dieper op de door uw gewenste ontwikkeling wordt ingegaan – kan bovengenoemde kennis u inzicht geven. Daarmee begrijpt u wat er gebeurt en hoe u hiermee om kunt gaan. Coaching wordt daardoor praktisch en tastbaar, wat heel belangrijk is.

   Kroon Human Coaching

    Kroon Human Coaching

    Kroon Human Coaching begeleidt en ondersteunt managers en medewerkers bij de implementatie van veranderingen. Praktisch, resultaatgericht en met flair. Zodra medewerkers zich verbonden weten met de organisatiedoelen, zijn de weer ‘als vanouds’ intrinsiek gemotiveerd. Kroon Human Coaching leert in een beoogde organisatieverandering kansen te zien om zelf te schitteren!

    Life & Career Coaching

    Life & Career Coaching

    In my coaching practice Life & Career Coaching in Meppen, Drenthe I provide coaching for Middle-, Senior Managers, Executives and Professionals,working in medium size and large companies and non-profit organizations. My hands-on experience in international business management is one of the tools that I use in training and in advisory roles to clients.

    lizette.jensch@lifeandcareercoaching.nl

     

    Lolkema Training en Ondersteuning

    Lolkema Training en Ondersteuning

    Communicatie Optimalisatie. Verbeter de samenwerking met collega en klant!

    Goede communicatie is één van de belangrijkste aspecten voor succes, maar het gekke is dat je de verschillen in voorkeuren van communicatie en gedrag meestal niet geleerd krijgt tijdens je opleiding. En aangezien we nogal wat communiceren op een dag (met je collega’s in je team of van de andere afdeling, maar ook met de klant), kan dit voor organisaties leiden tot behoorlijke inefficiëntie.

    De uitdaging zit hem in het optimaliseren van de communicatie om de samenwerking met je collega’s en klanten te verbeteren.
    Wij helpen jouw organisatie (weer) scherp te zien. In je organisatie (afdeling, team), maar ook naar buiten (markt, doelgroep, klant).

    Hoe kunnen we helpen:

    TRAINING
    – verbeteren van de communicatie in en tussen afdelingen
    – verbeteren van de communicatie met keten partners of klanten
    – vergroten van de klantgerichtheid en beroepshouding (o.a. baliepersoneel, vrachtwagenchauffeurs, monteurs)
    – passend klantcontact creëren door de juiste commerciële bril te kiezen (ondernemers en commerciële medewerkers)
    – hoe haal je meer uit Linkedin?
    – DISC persoonlijkheidsprofielen van Q4 Profiles om inzicht te creëren in voorkeursstijlen van individuen of teams

    ONDERSTEUNING
    – quick scan van je onderneming (brillenglazen poetsen)
    – freelance / interim werkzaamheden (o.a. de markt onderzoeken in Noord-Nederland voor kansen omtrent uw dienstverlening)

    Om specifiek meer in te kunnen zoomen op jouw situatie/behoefte is een vrijblijvende kennismaking gewenst. We komen daarom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

    Maatstaff

    Maatstaff

    Maatstaff
    Inderdaad, wat is de maatstaf? Wat is eigenlijk normaal? Dat vragen veel mensen zich af. En dat is precies waarom we ons de laatste jaren gespecialiseerd hebben in het samen brengen van duidelijkheid en ritme in organisaties. Dat doen we liefst met iedereen en bottum up gedragen; met aandacht voor organisatiecultuur, structuur en werkprocessen. Werken aan een optimale workflow dus. Want je hoeft er geen raketgeleerde voor te zijn om te kunnen bedenken dat mensen die vrolijk zijn en op hun sterkten lekker kunnen doorwerken in goede harmonie, in heldere en eigentijdse structuren en met weinig verstoringen, ook béter presteren. Dat levert pas écht op, voor iedereen. Bij ons kun je dus terecht voor alle vraagstukken rondom organisatiecultuur, leiderschap, teamvorming, HR management en communicatie, maar ook voor de noodzakelijke structuur- en procesaanpassingen, bijvoorbeeld op basis van QRM of TQM. We denken en doen mee, werken aan oplossingen waarin de mens centraal staat. Alleen op maat, zoals het hoort.

    Meer Maatstaff? Kijk op www.mtstff.nl of mail naar rogier@mtstff.nl en coen@mtstff.nl. Bellen kan naar: 035-2031718


    Coen van den Akker (DISC-stijl ID)(links op de foto)

    Als kind al was ik gefascineerd door techniek en alles wat daarbij komt kijken. Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school voor de HTS koos. Tegelijkertijd kon en kan ik enorm genieten van het contact met mensen, en al snel merkte ik dat ik juist dát aspect enigszins miste in de wereld van de techniek. Uiteindelijk ben ik personeelsmanagement gaan doen en volgde ik (post hbo-)opleidingen op het gebied van technische bedrijfskunde en bedrijfskundig management.

    Het mooie is: tegenwoordig kom ik bij tal van organisaties over de vloer, in uiteenlopende sectoren. Maar vooral bij industriële ondernemingen voel ik me als een vis in het water. Nog altijd ben ik gefascineerd door bedrijven die mooie dingen maken en die door voortdurende innovatie voorop willen blijven lopen. Zo kan ik in mijn huidige werk beide voorliefdes – mensen én techniek – prima kwijt.

    Als ik niet aan het werk ben kan ik enorm genieten van mijn gezin, van het maken van mooie reizen én van tennis.

    Contact opnemen? coen@mtstff.nl of bel mij op 06-83990060

     

    Rogier van Oosterhout (DISC-stijl IS)
    Succesvol ontwikkelen staat of valt met draagvlak, enthousiasme en een doordachte en daadkrachtige aanpak. De afgelopen jaren begeleidde ik tal van organisaties tijdens soms complexe veranderingstrajecten. Van een eerste ‘stip op de horizon’ en een gedegen analyse, tot een onderbouwd plan van aanpak en de daadwerkelijke implementatie van een nieuwe werkwijze.

    Mijn achtergrond helpt daarbij: ik volgde een sociaalpedagogische studie, studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie én ik ben afgestudeerd televisiejournalist. Vanuit die brede achtergrond combineer ik inzichten over veranderprocessen met knowhow op het gebied van communicatie. Precies de elementen die de kans op succes flink verhogen. En dat werkt, zo blijkt ook uit online evaluaties.

    Of het nou gaat om een uitgebreid cultuurprogramma, communicatieve vaardigheden, leiderschap, teamcoaching of sales: al mijn trainingen draaien om de verbinding tussen mensen. De persoonlijke leerdoelen van de deelnemers staan centraal tijdens bijeenkomsten die bol staan van de interactie, confrontatie en – niet onbelangrijk – humor.
    Contact opnemen? rogier@mtstff.nl of bel mij op 06-18814007

    Master of Workflow

    Master of Workflow

    Maxwise Trainingen

    Maxwise Trainingen

    Maxwise is een bedrijf dat trainingen en coaching verzorgt op het gebied van persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en samenwerking.

    Het is niet zomaar een trainingsbureau. Wij zijn een bureau dat zich onderscheidt. Niet door wat we zeggen, maar door wat we doen en laten zien. Wij geloven in persoonlijk leiderschap, voor onze deelnemers én voor onszelf.

    We geven unieke trainingen die impact hebben. Die ergens over gaan en een duurzaam verschil maken. Waardoor je als deelnemer waardevolle resultaten ervaart die zichtbaar, merkbaar en voelbaar zijn.

    Of je nou komt voor persoonlijk geluk, professioneel succes of allebei.

    MESSOR Teamcoaching

    MESSOR Teamcoaching
    • Tel: 071-8894130
    • Location: Vitruviusstraat 188, 2314 CW Leiden
    • Website: Link

    Lucas G. van Rossem,
    erkend teamcoach ST!R

     

    Vanuit mijn jarenlange ervaring in de acute gezondheidszorg onderken ik het belang van goed functionerende teams.

    Zowel in reguliere als in crisissituaties is het functioneren van het team en haar individuele leden een belangrijke factor.

    Ik ben vooral bij teams, waarbinnen relatieve onvoorspelbaarheid een rol speelt, als gecertificeerd teamcoach in mijn element.

    Aanvullend daarop gebruik ik de succesvolle en op de Nederlandse situatie toegespitste DISC-methode van Q4profiles om inzicht te geven over het functioneren van de leden binnen het (crisis)team.

    Met deze DISC-methode krijgen de teamleden inzicht in hun eigen kwaliteiten en voorkeuren, meer zelfinzicht en kunnen hun communicatie optimaliseren.

    Zo leren zij bij te dragen aan de teameffectiviteit, ook onder druk.

    Ook diversiteit binnen teams komt als belangrijke succesfactor goed in beeld, zodat het functioneren van het team geoptimaliseerd kan worden.

    Mijnzelfbeeld.nl

    Mijnzelfbeeld.nl

    Mijnzelfbeeld praktijk. ‘Geef jezelf de ruimte.’

    Trainer & Coach & Advies & Supervisor & Disc-Coach & Kind-Coach & Roos van Leary Coach en Zelfstandig Onderwijs Professional voor gedrag en sociale & emotionele ontwikkeling.

    Mijn naam is Angela de Witte en ik werk als Coach & Trainer in mijn Mijnzelfbeeld Praktijk. Mijnzelfbeeld Coaching & Training verzorgt individuele coaching trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, levensloop en loopbaanbegeleiding. Daarbij hoort ook kind-coaching op het gebied van sociale en emotionele ontwikkeling en Zelfbeelden. Mijnzelfbeeld biedt ook trainingen en presentaties aan.

    De werkwijze van Mijnzelfbeeld gaat uit van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Kernwoorden zijn: Ontwikkeling- Reflecteren- Mogelijkheden. Samen kijken we wat wel werkt, op weg naar een ontwikkelingsgericht toekomstbeeld wat bij je past. Voor kind en volwassenen. Dit onderzoeken we op basis van reflectie door middel van interactie. Daarnaast maakt Mijnzelfbeeld gebruik van DISC Profiles Profielanalyses en Waardenprofiel en het Kind DISC- Observatie formulier en de Roos van Leary als interactie model. Deze instrumenten zijn beiden in te zetten als tools voor volwassenen en kinderen als motivatie voor zelfkennis, zelfbeeld en ontwikkeling. Als coach/ trainer en supervisor met ervaring als leerkracht en Bovenschoolse Coach in het primaire onderwijs in coaching van professionals, kind- coaching en ouders wil ik graag ruimte geven aan Mijnzelfbeeld. Daarbij gebruik makend van je kwaliteiten en talenten als mens. Als supervisor gebruik ik de methodiek van leren op basis van reflectie door middel van interactie. Belangrijk daarbij is om je vraag om te zetten tot een leerdoel. Als coach heb ik in dat proces een ondersteunende taak en loop ik gewoon een stukje met je mee totdat je zelf weer verder gaat.

    Welke eerste stap ga je zetten?

    Tel: 06-51728447

    Mind Design

    Mind Design

    Succes wordt niet bepaald door wat je overkomt, maar door de manier waarop je er mee omgaat

    Wil jij het beste uit jezelf en het beste uit je medewerkers halen? Heb jij ook het gevoel dat je graag nog succesvoller zou willen zijn in het aansturen van jouw medewerkers. Zou je graag willen dat je team nog meer gaat sprankelen en nog efficiënter en effectiever zijn werk gaat doen? Dan ben ik voor jouw de aangewezen persoon.

    Ontdek de kracht in jezelf

    * Als manager/leidinggevende
    * Als werknemer
    * Als partner
    * Als mens

    Als coach help ik jou in de zoektocht naar de kracht in jezelf. Ik help je om je eigen persoonlijke doelstellingen te bereiken. Denk daarbij aan effectief leiderschap. Hoe ga ik om met weerstand en hoe word ik een inspirerend leider. Op welke manier vind ik de balans tussen werk en privé.
    Je wordt door mij op een respectvolle manier, stevig geconfronteerd met je eigen gedrag en de wijze van communiceren. Je krijgt een spiegel voorgehouden omtrent de wijze waarop je aankijkt tegen de wereld om je heen. Daarnaast geef ik je inzichten hoe jij jezelf kunt verbeteren. Ik help je inzien hoe om te gaan met mensen van allerlei pluimage. En je wordt nog succesvoller in datgene wat je altijd al hebt gedaan. Oftewel: Je weet het beste uit jezelf en uit je medewerkers te halen.

    Mijn missie:
    Het is mijn intrinsieke drive om te helpen de wereld een klein beetje mooier te maken dan dat hij al is en zodoende mijn missie optimaal te verwezenlijken: Het leveren van een succesvolle bijdrage aan de ontwikkeling van mens en organisatie.

    MindSpirit

    MindSpirit

    Verbinding en bewustzijn zijn de kernwoorden. Wij gaan uit van “inclusie”, het omarmen van de verschillen. Vanuit dat rijke potentieel in mens en organisatie helpen wij u uw doelstellingen te realiseren. Door te werken aan verbinding op persoonlijk en op organisatie niveau ontstaat er eenheid en vooruitgang. Wij versterken uw organisatie op het gebied van leiderschap, samenwerking, bewustzijn, vertrouwen en kennis. Wat u terug ziet in een verbetering van uw bedrijfsrendement, performance en werkplezier.

    MOOR PERFORMANCE

    MOOR PERFORMANCE

    PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

    Veranderingen en verbeteringen doorvoeren, klant- of resultaatgerichter werken – het is allemaal mensenwerk. Succes van de organisatie staat of valt dan ook met de kracht van de individuele medewerkers en van het team. Gedrag, communicatie en presentatie zijn daarbij cruciaal.

    Training op communicatieve vaardigheden, omgangsvormen en gedrag verbeteren je persoonlijke en zakelijke prestaties. En je presentatie, vanzelfsprekend.

    Onze belofte
    Moor Performance biedt korte en krachtige trainingen waarmee je meteen aan de slag kunt op je werk. De kern? Team spirit, humor, enthousiasme, motivatie, bewustzijn en meer zelfvertrouwen. Op de verkoopafdeling of elders op de werkvloer, persoonlijk of aan de telefoon, in gesprek met de klant of met elkaar.

    Hartelijke groet,
    Marijke de Moor

    Motion4Life

    Motion4Life

    Odygós

    Odygós

    Omeo Groep

    Omeo Groep
    • Tel: 06-22059884
    • Location: Nystadstraat 96, 3067 DT Rotterdam
    • Website: Link

    OMEO Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwalitatief hoogstaande commerciële trainingen en coachingstrajecten die wél tot rendement leiden.

    Wij helpen commerciële medewerkers, verkopers, salesmanagers en verkoopteams naar effectiever functioneren en betere resultaten. Daarnaast richten wij ons op de ontwikkeling van leidinggevenden die meer rendement uit zichzelf én uit hun team willen halen.

    Zoekwoorden : coaching, verkooptraining, sales management, leiderschap, rendementsverbetering,

    OMEO Groep is gevestigd in Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Rotterdam en Wageningen.

    Werkgebied : Heel Nederland

    Optiwork

    Optiwork
    • Tel: 06-19939215
    • Location: Oldambtlaan 28, 9727 DP Groningen
    • Website: Link

    Sandra van Dijk.

    Business organizer & timemanagement expert

    Optiwork begeleidt mensen en teams die meer uit hun werkdag willen halen in het praktisch organiseren van hun werkplek, werkwijze, werkplanning en energieniveau.
    Dit zodat weer de rust en ruimte wordt gevoeld om zich te richten op de dingen die er écht toe doen, zowel zakelijk als privé.

    Optiwork kiest voor een brede benadering als het om efficiënt en effectief (=slim) werken gaat. Immers: het volharden in effectief en efficiënt werken hangt naast vaardigheden in structureren, plannen en organiseren samen met een aantal andere belangrijke aspecten. Denk aan persoonlijke drijfveren, de behoeften van het lichaam en de sociale context.
    Optiwork combineert al deze aspecten in haar training on the job concept. Hierin ligt het onderscheidend vermogen van Optiwork! Daarnaast is Optiwork inzetbaar voor adviestrajecten op het gebied van efficiëntie- en effectiviteitsvraagstukken op team- en afdelingsniveau.

    Zoekwoorden : timemanagement, werkorganisatie, werkdrukhantering, teamefficiëntie, inbox op orde, werkplekorganisatie

    Werkzaam op ma / di / do en vrij

    Werkgebied : Heel Nederland

    Patrick Schriel Coaching & Training

    Patrick Schriel Coaching & Training

    PBL Coaching en Training

    PBL Coaching en Training
    • Tel: 06-53615732
    • Location: Ommershoflaan 35-10, 6861CH Oosterbeek
    • Website: Link

    Personal Life Coaching
    Met een praktijk in omgeving Arnhem & Rotterdam

    Helpt je graag verder bij:

    • Levensvraagstukken
    • RelatieCoaching
    • Rouwverwerking
    • PTSS Traumaverwerking
    • Burn-out
    • Loopbaan coaching
    • Zelfvertrouwen en Assertiviteit

    Vrijblijvend kennismakingsgesprek

    Peter Bakkum Coaching & Training

    Peter Bakkum Coaching & Training

    PG Verkoopbegeleiding

    PG Verkoopbegeleiding

    Met de juiste aanpak motiveer je elke verkoper om met plezier en toewijding te werken.

    Paul Gerritsen adviseert, ondersteunt, begeleidt en coacht in verkoop, klantbenadering, relatiebeheer en marketingstrategie.

    Phoocus

    Phoocus

    PHOOCUS
    Teamcoaching, training en projectmanagement

    Even voorstellen:
    Mijn naam is Patricia Hoogervorst. Ik laat mensen hun talenten inzetten om te komen tot effectievere samenwerking en betere resultaten. PHOOcus staat voor focus aanbrengen in organisaties, in projecten en/of in teams.
    Open, analytisch, gestructureerd, en oplossingsgericht werken met aandacht voor dat wat mensen beweegt. Dat is wat opdrachtgevers van mij kunnen verwachten. Vanuit mijn bedrijf werk ik als projectmanager, trainer en teamcoach en zet ik de profielen van Q4 profiles op verschillende manieren in.

    Teamcoaching:
    Het gaat bij het coachen van teams over het laten ontstaan van beweging vanuit het team zelf. Ik laat teams inzien dat zij samen verantwoordelijk zijn voor succes. Om als team succesvol te kunnen zijn is het belangrijk dat teamleden zichzelf en elkaar goed kennen. Het DISC profiel en het motivatieprofiel van Q4 profiles zijn handige hulpmiddelen om teams een spiegel voor te houden. Vanuit inzicht in gedrag, waarden en interesses van teamleden kun je eenvoudig gaan werken aan draagvlak en betrokkenheid om samen stappen te zetten richting betere resultaten.

    DISC voor Kids:
    Net als de mensen van Q4 Profiles vind ik het belangrijk dat kinderen een goede start maken in het leven.
    Om kinderen een goede start te kunnen geven is het belangrijk als volwassene aan te sluiten bij dat wat een kind nodig heeft om zich thuis en op school geborgen te voelen. Daarom werk ik samen met basisscholen in een programma dat ik noem “DISC voor Kids”.

    De kunst is om te observeren welke voorkeursstijl een kind heeft en hoe je daar op basis van jouw eigen gedragsstijl (DISC-profiel) als ouder of docent het beste mee kunt communiceren. Het DISC-observatieprofiel voor kinderen is hierbij een makkelijk toe te passen tool.

    Immers “If a child can’t learn the way we teach, maybe we should teach the way they learn” (uitspraak van: Michael J. Fox).
    Het effect? Meer gezelligheid in huis, minder stress en betere prestaties op school.

    Plan B HR Services

    Plan B HR Services

    Samen met onze partners biedt Plan B HR consultancy diensten en trainingen aan op Curaçao.
    Wij ondersteunen organisaties in het verbeteren van hun performance management om daarmee het werkplezier binnen de organisatie te vergroten. Werkplezier is een van de meest belangrijke succesfactoren voor een moderne organisatie en gelukkige organisaties behalen ook betere resultaten.

    Zo trainen wij onder andere de performance managers in het efficiënt begeleiden van hun werknemers om zo het beste uit hun werknemers te halen en het werkplezier voor iedereen te vergroten.

    Als carrière coach begeleiden wij jou bij het vaststellen van je professionele doelen, het maken van carrière beslissingen, het maken en uitvoeren van plannen en het overwinnen van de mogelijke obstakels.
    Wij ondersteunen jou in het beter inzicht krijgen in jezelf. Met deze kennis zal jij in staat zijn om beslissingen te nemen die beter in balans zijn met wie jij bent en waar jij energie van krijgt.

    Bij onvrijwillig afscheid van een werkgever helpen wij jou bij de transitie van je huidige werkgever naar een nieuw uitdaging. Door middel van beter inzicht in je sterktes en talenten, waar jij energie van krijgt en waar jij energie mee verliest stomen wij jou klaar voor je nieuwe uitdaging.

    Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor jou of je organisatie kunnen betekenen.

    Pontier&vanMoorst

    Pontier&vanMoorst

    Paula Pontier & Natasja van Moors

    Pontier&vanMoorst brengt medewerkers, teams en organisaties in de zorg in beweging om met meer passie, energie en plezier te werken.

    Qintens

    Qintens

    Teamtrainingen voor effectieve communicatie en samenwerking

    Re-Move

    Re-Move

    Re-Move, Training – Coaching – Teambuilding – Gedragsprofielen
    Ton Grimm
    Tel: 06-51426172
    LinkedIn

    Re-Move, Training – Coaching – Teambuilding – Gedragsprofielen
    Gerda Cramer
    Tel: 06-53849390
    LinkedIn

     

    Ruud Donker advies

    Ruud Donker advies

    Ruud Donker

    Iedere ondernemer in het MKB zal het herkennen:
    Je wilt je leiderschap beter benutten in je onderneming. Je personeel efficiënter inzetten. Of dat project nu eindelijk eens uitvoeren. Je hebt wel ideeën, maar je komt er niet aan toe…
    Waar moet je beginnen en hoe pak je het aan? Je hebt eigenlijk geen idee.
    Ook ik ben zo’n ondernemer geweest. Denker en doener tegelijk. Maar wel met af en toe behoefte aan ruggenspraak. Een heldere, frisse blik op je organisatie. Nuttige eyeopeners.
    Vanuit die gedachte draai ik de rollen nu graag om. Om nu, met alle ervaring uit de afgelopen decennia, u als ondernemer bij te staan. Met een verfrissende blik of weldoordacht en zinvol advies.
    Want advies is niet vrijblijvend. Advies moet iets toevoegen.

    In 2017 de link gelegd tussen het bedrijfsleven en de sport en mijn opgedane kennis van DISC.
    Inmiddels distributeur en ontwikkelaar van Q4 Profiles Sport.

    Q4 Sport heeft de praktische oplossing voor het vergroten van de mentale weerbaarheid van de spelers binnen de sport.

    In de sportwereld is er steeds meer belangstelling voor de mentale ondersteuning tijdens sporten. Echter zijn hier nog geen praktische handleidingen voor. Het bewustzijn van het belang van mentale ondersteuning tijdens sporten is er, maar een duidelijke uitvoering nog niet. Q4 Sport biedt de producten en middelen voor het creëren van een beweging binnen de sport en de sportverenigingen die persoonlijke ontwikkeling stimuleert. Onszelf en anderen beter begrijpen en effectiever omgaan met mensen en situaties.

    Wilt u meer informatie over Q4 Sport, een vrijblijvend gesprek? Dan kunt u contact opnemen met:

    Samen

     Samen

     Sandra van Loenen Training en Coaching

     Sandra van Loenen Training en Coaching

     Sandra van Loenen Training&Coaching

     “Haal ’t beste uit jezelf en benut je kwaliteiten. Dit maakt je effectiever en geeft je meer (zelf)vertrouwen”.

     Vraag jij je weleens af of je de juiste dingen doet die bij je passen? En wil je onderzoeken of je nog meer in je mars hebt?
     Of wil je het beste uit het team naar boven halen en de samenwerking verbeteren zodat er optimale resultaten behaald worden?

     Als coach help ik je graag die stappen te zetten die ervoor zorgen dat je weer met energie&plezier gaat functioneren. Als trainer richt ik mij op het verbeteren van de samenwerking en communicatie om als team de beste resultaten te behalen.

     Kernwoorden die bij mij passen: Persoonlijk, inspirerend, betrouwbaar, puur en gedegen.

     Skillz Trainingen

     Skillz Trainingen

     In 2001 ben ik voor het eerst aan de slag gegaan als trainer. Na een periode in loondienst gewerkt te hebben voor een aantal grootbanken, opleidings-en detacheringsbureaus in de functie van trainer, opleidingsmanager, accountmanager en kantoormanager, ben ik in 2015 gestart met Skillz Trainingen.

     Met de start van Skillz Trainingen ben ik met overtuiging en energie mijn passie verder gaan verdiepen. Skillz Trainingen past als een op maat gemaakte jas bij mij; een persoonlijk & kleinschalig trainingsbureau dat staat voor kwaliteit, maatwerk, flexibiliteit, energie, fun en veelzijdigheid.

     Als trainer, coach, trainingsacteur, spreker en DISC consultant inspireer ik je graag. Thema’s waarin ik mij heb gespecialiseerd zijn; Klantgerichtheid, Communicatie, Verkoop, Teameffectiviteit en DISC gedragsstijlen -en profielen. Bewustzijn van eigen talenten en kwaliteiten en daarop focussen maakt mensen gelukkig in hun leven en werk. Door het voorhouden van een spiegel geef ik inzicht en bewustzijn. Vervolgens gaan we samen aan de slag om een volgende stap te zetten. Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat is wat mij energie geeft.

     Ben jij op zoek naar iemand die zich verdiept in jouw leerwensen, jouw werkomgeving en jouw doelgroep? Ben je op zoek naar iemand die jou nieuwe inzichten biedt en iemand die je open & eerlijke feedback geeft? Dan ben je bij Skillz Trainingen aan het goede adres. Van een training of workshop van Skillz Trainingen mag je verwachten dat deze inspirerend en praktisch zijn. Kortom: geen wollige taal, een heleboel nieuwe ideeën en tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Neem gerust contact op voor meer info!

     Smit en Cornelder Bedrijfstrainingen

     Smit en Cornelder Bedrijfstrainingen

     Thalita Smit

     Een zeer veelzijdige ondernemerscoach/leiderschapstrainer bekend om haar heldere, no-nonsense aanpak. Zij staat werkgevers en leidinggevenden in de paramedische branche en kleine MKB bij om meer uit hun medewerkers te halen door hen positief te confronteren met eigen gedrag en te trainen op vaardigheden.
     Ditzelfde doet zij met de medewerkers binnen de organisatie omdat het éen niet zonder het ander kan.

     Haar expertise omvat leiderschap en leidinggeven, communicatie, positionering, sales en verandermanagement.

     Sohuman

     Sohuman

     Mensen helpen door kennis te delen en in hun kracht zetten is mijn passie en persoonlijke missie.

     Ik ben zowel generalist als specialist en adviseer op operationeel, tactisch als strategisch nivo. Dit komt door gevolgde studies en jarenlange werkervaring binnen de Financile, IT en HR branche. Deze unieke combinatie maakt dat ik een goede sparring partner ben. Ik voel mij oprecht betrokken.

     Bij al mijn werkzaamheden vormt het belang van de klant, opdrachtgever, kandidaat of student het uitgangspunt. Praktische oplossingen aanbieden, die ook op de langere termijn standhouden, is een van mijn drijfveren.

     Ik zit dan ook helemaal op mijn plek bij SoHuman. Whats in a name?

     In mijn geval heel veel. Alles draait om de menselijke factor.

     Specialismen: sollicitatiegesprekken, personeelsselectie, functieprofielen, personeelsenqutes, exitinterviews, beoordelings- en functioneringsgesprekken, ontslagzaken, outplacement, re-integratie, arbeidsrecht, gedragsanalyses, assessments, trainingen, loopbaanplanning en -begeleiding, verandermanagement, coachen van individuen en startende ondernemers. Competentieprofielen voor bedrijfsleven en onderwijs.
     Ervaring opgedaan in diverse bedrijfstakken, zoals zorg, horeca, semi-overheid, ICT, zakelijke dienstverlening, onderwijs.

     Stakado

     Stakado

     STAKADO biedt haar hulp aan bij het ontdekken en ontwikkelen van aanwezige talenten.
     Zowel op individueel niveau, als op teamniveau.

     De visie van STAKADO is dat zij gelooft dat

     • in elk individu talent aanwezig is en dat dit talent in een passende omgeving door
      aandacht en ontwikkeling kan zorgen voor geluk.
     • elk individu gelukkiger zal zijn wanneer zij zich bewust is van eigen talent(en), en de
      gelegenheid krijgt deze talenten in te zetten in haar (werk)omgeving.
     • bedrijven en organisaties, door actief in te zetten op individuele talentontwikkeling en teamontwikkeling, het verschil kunnen maken om tot onderscheidende prestaties te
      komen op organisatieniveau.

     Angélique Kats

     TCI Collectief

     TCI Collectief

     Wil jij jouw talenten uitbuiten met een opleiding? Willen uw medewerkers aan hun verbeterpunten werken tijdens een training, zich specialiseren of een carrière switch maken? TCI Collectief is een opleidingsinstituut dat trainingen, opleidingen en coaching verzorgt op mbo en hbo  niveau. We geven individuele trainingen, maar ook groepscursussen en -trainingen in kwalitatief goed geoutilleerde opleidingsaccommodaties of desgewenst in company bij u op locatie.

     Overstijg je verwachtingen door training en advies
     TCI Collectief heeft als doel om praktische handvaten aan te reiken en deze toe te passen. Onze opleidingen zijn afgestemd op de leervraag van onze studenten en cursisten, ieder vanuit zijn of haar vakgebied en ervaring.
     Theoretische kennis is belangrijk en de vaardigheden toepassen in de praktijk des te meer. Daarom worden onze cursussen verzorgd door professionele trainers met ruime ervaring in het bedrijfsleven, zowel profit als  non-profit.

     TCI Collectief biedt een scala aan opleidingen en trainingen zoals:

     • Management- en communicatietrainingen
     • beoordelings- en functioneringsgesprekken
     • Gedragsanalyses en werken in een team
     • Klantvriendelijkheid, intern en extern
     • Interim management
     • financieel management
     • Outplacement
     • sollicitatieprocedures en beschrijven van een competentie profiel

     The Champion Coach

     The Champion Coach

     Ontdek de kracht van zelfkennis!

     Teams beter laten samenwerken door de verschillen in een team te benutten. Daar loop ik warm voor!

     Een team gaat beter samenwerken als de leden van het team zichzelf echt goed kennen. Vind de kampioen in jezelf. Met de juiste tools van Q4 Profiles in handen, gesprekken, trainingen EN interactieve werkvormen van theChampionCoach zul je zien dat samenwerken in een team nooit meer hetzelfde zal zijn!

      

     WIE:
     Patrick Blauw (1971) is vanaf 2006 actief als DISC specialist en heeft zowel ervaring in het bedrijfsleven als in de (top)sport. Deze verschillende ervaringen vertaalt hij graag in zijn workshops en trainingen naar de dagelijkse praktijk en maakt ze toepasbaar voor de deelnemers.

     WAT:
     Het hoofdthema van de trainingen, workshops en seminars van theChampionCoach is communicatie. Het gaat hierbij vooral om zelfkennis. Je leert op een interactieve manier, zowel zakelijk als privé, WAT en WAAROM belangrijk voor jou is en HOE je kunt afstemmen op de ander om zo snel mogelijk je doelen te bereiken: effectief & doeltreffend.

     HOE:
     Op basis van een vragenlijst van Q4 Profiles krijg je een DISC/Waarden/Interesse profiel. Het is een goed verhaal over jezelf: waar ben je goed in en waar krijg je energie van. Maar het benoemt ook je valkuilen en dingen die je energie kosten. Het leuke?

     WAAROM:
     Met de interactieve trainingen van theChampionCoach, gecombineerd met de profielen van Q4 Profiles, leer je veel meer over jezelf, maar ook over anderen. Dat resulteert in betere samenwerking, meer plezier in datgene wat je doet en fijnere contacten met collega’s.

     The Coaching Practice

     The Coaching Practice
     • Tel: 06-14686336
     • Location: Rooseveltlaan 171 1079 AM Amsterdam
     • Website: Link

     Hallo, ik ben Sacha van der Wardt, Loopbaan en Life Coach.

     Met ruim 17 jaar ervaring in Marketing functies bij verschillende corporate bedrijven, weet ik maar al te goed tegen welke uitdagingen je op je werk kunt aanlopen. De lat ligt hoog en je wilt alles graag goed doen. Je kunt jezelf zomaar verliezen in de dagelijkse hectiek en daarmee uit het oog verliezen waarom je doet wat je doet. Daarmee verlies je ook een stuk van jezelf. En dan heb je ook nog een privéleven waar je van wil genieten.

     In 2008 besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde bewustere keuzes maken in wat ík echt wilde doen. Een NLP opleiding (een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering) heeft mij daarbij geholpen. Ik leerde minder ‘pleasing’ te zijn en naar mezelf te luisteren. Wat vind ík? Wat wil ík? Ik besloot daarna als zelfstandig ondernemer verder te gaan en werk inmiddels jarenlang met veel vrijheid en voldoening als zelfstandig Marketing professional. Bij dezelfde grote bedrijven.

     Ik zie opvallend vaak om me heen hoe moeilijk mensen het vinden om keuzes te maken, prioriteiten te stellen, hoe om te gaan met stress, zelfverzekerder te worden. Maar ook hoe met conflicten om te gaan bijvoorbeeld. Aan je eigen verwachtingen en die van anderen te voldoen. En dat velen vaak last hebben van blokkades waardoor ze steeds in dezelfde patronen vallen. Of op een punt in hun (werkende) leven staan en denken: vind ik dit nog wel leuk? En wat wil of kan ik anders? En ga zo maar door.

     Ik heb een oprechte interesse in wat mensen beweegt en waarom zoveel mensen om mij heen naar mijn gevoel maar ‘doorploeteren’ terwijl ze er niet helemaal happy mee zijn.
     Uit ervaring weet ik dat het anders kan!

     Ik besloot hier mijn beroep van te maken en me op te leiden tot Loopbaan en Life Coach. Om anderen op een professionele manier, volgens de richtlijnen van de NOBCO, te kunnen helpen. Ik zet hierbij praktische en beproefde methodes in als o.a. Neuro Linguïstisch programmeren, DISC, Voice Dialogue en Transactionele Analyse. Ik help mensen om (weer) te kunnen leven én werken vanuit hun passie en talent. Hierbij wissel ik humor en zakelijkheid af en ga samen met jou voor resultaat! Wil je met mij het avontuur aan om samen stappen te zetten waar jij de rest van je leven plezier van gaat hebben?
     Kijk dan even op www.thecoachingpractice.nl

     UPGOING

     UPGOING
     • Tel: 06 24207465
     • Location: Meidenmarkt 2, 1601 HL te Enkhuizen
     • Website: Link

     Jeroen Kromwijk & Kim Kromwijk-Lub

     Wij helpen mens, bedrijf en organisatie bij de volgende stap in hun ontwikkeling

     UP staat voor Unlimited Possibilities. Wij geloven dat ieder mens onbeperkte mogelijkheden heeft in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Het is een kwestie van jouw potentieel of de groeimogelijkheid van je bedrijf / organisatie te onderzoeken, benutten en zo een volgende stap te maken. Het onze missie om dit proces d.m.v. advies, training, coaching en of teambuilding te ondersteunen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: energiek, verdiepend en inspirerend. Dit zie je terug in alles wat we doen. Het is ons DNA.

     Net als onze manier van presenteren. Wij zetten de fun factor voorop, een training of een teambuilding moet naast leerzaam vooral ook leuk zijn. We geven dan ook veel aandacht aan de totale beleving. De trainingslocatie, de versnaperingen en de sfeer, met zorg tot stand gebracht. Net zoals de inhoud van de training. Daarom ontvang je bij ons meer dan alleen coaching, een training of een teambuilding. Het is echt een ervaring.

     Training
     Teamcoaching
     Organisaties in beweging zetten
     Specialist in stress en burnout

     Werkgebied : Heel Nederland

     Van der Velde Consultancy

     Van der Velde Consultancy

     Het helpen realiseren van veranderingen/verbeteringen in organisaties op interimbasis.
     Daarnaast HR generalist, vanuit een strategische invalshoek bepalen waaraan een organisatie behoefte heeft, thema’s zijn veelal betere samenwerking, de juiste medewerkers aan boord, management development, performance management.

     Van Saane Coaching, Training & Advies

     Van Saane Coaching, Training & Advies

     Mijn missie als Loopbaanadviseur

     Als mensen-mens probeer ik door oprechte interesse te tonen, goed te luisteren, eerlijk en oprecht te zijn, mensen de juiste keuze te laten maken voor zichzelf en/of hun carrière. Ik koppel mijn enthousiasme, humor en oplossingsgericht denken aan het vermogen om mensen “in beweging” te krijgen, zodat ze met meer plezier hun werk kunnen doen.
     Ik heb ervaren dat achter iemands passie, vele verborgen talenten schuil gaan. Door over iemand zijn passie te praten, probeer ik die talenten te gebruiken om nieuwe inzichten te krijgen en nieuwe wegen te gaan bewandelen. Met behulp van de DISC-test bepaal ik iemands “kleur” en gebruik deze uitkomst als rode draad in mijn trajecten met mijn kandidaten. Wat past bij jou, welke bedrijfscultuur laat jou en jouw talenten het beste tot zijn recht komen? Waarin onderscheid jij jezelf ten opzichte van de ander? Wat maakt jou een “blauwe banaan” tussen alle gele bananen? Het is mooi om iemand dat inzicht te geven.

     Mijn motto: benut je talenten, haal het beste uit jezelf en word gelukkig!

     Van Vierzen 4 You

     Van Vierzen 4 You

     Ingrid van Vierzen

      
     Van Vierzen 4 You wil in persoonlijke gesprekken personen helpen die op welke wijze dan ook vastlopen in hun carrière of persoonlijke relaties.
      
     Als basis gebruik ik DISC aangevuld met motivatie en interesse profiel. Hierdoor kan ik je helpen door beter inzicht te krijgen in je zelf en je omgeving. Je leert effectiever met je omgeving communiceren. Verder kan ik je inzicht in wat jou motiveert om aan het werk te gaan en waar je persoonlijke interesses liggen.
     Bel of stuur een e-mail en we gaan in gesprek.
      
     Locaties voor de gesprekken kunnen wisselen en als je van de natuur houdt kunnen we in onze prachtige Schoorlse duinen wandelen en onderwerpen bespreken.

     Zelf doen

     Zelf doen

     Partner voor professionals in de zakelijke dienstverlening die willen uitblinken in hun communicatie, samenwerking en leiderschap.