Family

Speak low, if you speak of love.

Bron: Much ado about nothing (1598)

Familie is een van de mooiste dingen die ons is gegeven. Ook binnen families heeft iedereen zijn eigen persoonlijke interesses, zijn dingen belangrijk. Hoe gaat familie om met  persoonlijke voorkeuren. Wat motiveert u en de ander om tijd en liefde aan elkaar te geven. Waar liggen valkuilen en wat zijn uw talenten?

Door de kennis en inzicht in uzelf, krijgt u ook meer inzicht in uw familielid. De communicatie onderling wordt effectiever zowel van uzelf als van het hele gezin.

We weten uit de praktijk dat de profielen en verschillende gepersonaliseerde tools een directe bijdrage leveren aan het vergroten van het zelfinzicht. Dit zelfinzicht is de basis voor meer zelfkennis, zelfwaardering en zelfvertrouwen, waardoor de talenten van mensen optimaal kunnen worden benut.

Op dit moment zijn we de Q4 Profiles Family aan het doorontwikkelen en kunnen de eerste consultants gecertificeerd gaan worden.

Heeft u interesse, wilt u meer weten of onze tools uw coachingspraktijk verder kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op!

Contact