Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Persoonlijke Stijl (DISC) Certificatie
Q4 Profiles is specialist in gedragsanalyses. Met instrumenten die gedrag, houding, stijl van communicatie en persoonlijke kracht van personen in beeld brengen.Onze kracht is dat we bewuste en onbewuste drijfveren helder onderscheiden en effectief in kaart brengen. Op basis van onze rapportages kun je gericht met je klant in gesprek gaan over drijfveren die onder de oppervlakte liggen en meestal onbenoemd blijven.

En duidelijk maken hoe bewust en onbewust gedrag zich tot elkaar verhouden.

Met Q4 Profiles

Kom je snel tot de kern met je klant, doordat deze zich in het profiel herkent en erkent voelt.
Fundeer je het advies op een objectieve beschrijving van de stijl, talenten en groeipunten en biedt je je cliënt meer zelfkennis.
Breng je snel de profielen van individuele leden van teams, afdelingen en organisaties in kaart met een gestandaardiseerd instrument.
Beschik je over een universele taal, waardoor gedrag en communicatie in samenwerking bespreekbaar wordt.
Raak je de cliënt persoonlijk, waardoor je meer kunt bereiken met specialistisch advies.
Kiezen voor Q4 Profiles

De eerste stap neem je door een basis certificatietraining te volgen, voor prijzen neem svp contact op met eline@q4profiles.com of bel 0297-361484. In deze training wordt je meegenomen in de wereld van gedragsstijlen (DISC).

Na certificering krijg je toegang tot de Q4 E-portal en kun je zelfstandig 24/7 alles omtrent gedrag voor je cliënten organiseren. Het uitsturen van inlogcodes, het maken van teamoverzichten, toegang tot de digitale rapportages etc.

trainingsdag 28 augustus, praktijkdag zal plaatsvinden op 20 september