Laden Evenementen

DISC Introductie Training
De Q4 Profiles DISC Introductie Training als start van uw reis!

We willen u tijdens deze halve dag meenemen in een gedeelte van de officiële DISC Certificatie Training. Door het zelf op een praktische en laagdrempelige manier te ervaren weet u nog beter wat uw cliënten en teams zullen ervaren als u met de instrumenten van Q4 Profiles zou gaan werken. Daarnaast willen we graag kennismaken met u als professional en kijken op welke manier wij elkaar kunnen versterken.

Tijdens de DISC Introductie Training gaan we in ongeveer 4 uur dieper in op de achterliggende theorie van DISC en nemen we u mee in de wereld van communicatie en gedrag. Onderwerpen die we zullen behandelen zijn onder andere:

– Maslow (veiligheid en het mentale effect)
– Leeftijd (invloed significante emotionele gebeurtenissen op je productiviteit en privéleven)
– Werking van het brein (hoe ontstaan gewoonten, welke lagen spelen een cruciale rol in communicatie en gedrag, non-verbaal)
– Basiskennis DISC theorie (achtergronden DISC, uitleg temperamenten/stijlen, herkennen van de stijlen, batterij opladen, toepassing in de praktijk)

U ontvangt tijdens deze sessie uiteraard uw eigen volledige Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel.

De eenmalige investering voor deze DISC Introductie Training is € 49,- excl. BTW. Voor dit bedrag ontvangt u tevens het volgende pakket:

– Een hardcover ingebonden versie van uw profiel
– Uw persoonlijke notitieboek met naam
– Communicatiegrid
– Deelname certificaat

“The proof is in the eating of the pudding”

Consultants en cliënten omschrijven onze profielen als praktisch, laagdrempelig en toegankelijk.

We ontmoeten u graag! Neem gerust contact op voor meer informatie.

RSVP

Ik meld me aan voor de inspiratiesessie van 20 nov 2019 We nodigen je van harte uit om kosteloos de eerste stap te zetten en samen met ons door het landschap van gedrag te reizen. Dit doen we tijdens onze inspiratiesessie.
Verzend bevestiging aanmelding naar: