DISC Introductie Training

Q4 Profiles is specialist in onder andere DISC Certificatie

DISC Introductie Training als begin van uw reis!

Q4 Profiles DISC Introductie Training

Een praktische manier om kennis te maken!

Tijdens de DISC Introductie Training gaan we in ongeveer 4 uur dieper in op de achterliggende theorie van DISC en nemen we u mee in de wereld van communicatie en gedrag. Onderwerpen die we zullen behandelen zijn onder andere:

– Maslow (veiligheid en het mentale effect)
– Leeftijd (invloed significante emotionele gebeurtenissen op je productiviteit en privéleven)
– Werking van het brein (hoe ontstaan gewoonten, welke lagen spelen een cruciale rol in communicatie en gedrag, non-verbaal)
– Basiskennis DISC theorie (achtergronden DISC, uitleg temperamenten/stijlen, herkennen van de stijlen, batterij opladen, toepassing in de praktijk)

U ontvangt tijdens deze sessie uiteraard uw eigen volledige Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel.

U kunt hier voorbeeld versie bekijken en hier de inhoud van het programma.

De eenmalige investering voor deze DISC Introductie Training is € 49,- excl. BTW. Voor dit bedrag ontvangt u tevens  het volgende pakket:

– Een hardcover ingebonden versie van uw profiel
– Uw persoonlijke notitieboek met naam
– Communicatiegrid
– Deelname certificaat

“The proof is in the eating of the pudding”

Consultants en cliënten omschrijven onze profielen als praktisch, laagdrempelig en toegankelijk.

Start vragenlijst!

Kennis vanuit de bron

De kennis van oprichter en eigenaar Roy Ramdjanamsingh komt onder andere voort uit nauwe samenwerkingen met Dr. Michael J. O’Connor and Dr. Drea Zigarmi. Beiden autoriteiten in hun vakgebied.

Naast de specialisatie op het gebied van DISC, Waarden en Interesses, Aanpassingsvermogen en Vaardigheden is Roy nog dagelijks bezig met verdiepingsstudies in binnen- en buitenland, waaronder Emotionele Intelligentie (EQi 2.0), QMQ (sabotage mechanismen van mensen). Het opdoen van kennis, deze kennis delen en met eigen ogen zien dat de consultants een verschil maken in het leven van mensen is een grote motivatie voor hem om door te gaan.

De profielen van Q4 Profiles vinden zijn oorsprong in al deze opgedane kennis, onderzoeken en validatie. We zijn hierdoor een volledig Nederlands bedrijf met consultants door heel Nederland en zijn ook actief in andere Europese landen. Elk profiel dat in een andere taal beschikbaar wordt gesteld is lokaal gevalideerd waardoor we in staat staan ook de taal en cultuur mee te nemen in de validatie.

Teksten zijn volledig door ons geschreven en daarmee geen vertaling en zonder correctiefactoren. Hierdoor realiseren we een hoge mate van herkenning onder de respondenten.

Naast de kwaliteit en inhoud worden we door onze Certified Partners vooral gewaardeerd om onze serviceverlening. Feedback die we krijgen zijn: “een warm bad gevoel”. Dit gevoel komt voort uit onder andere:

  • Print & Bind service, hier produceren we hardcover ingebonden profielen
  • Persoonlijk Notitieboek, een naslagwerk, oefenboek en notitieboek in één inclusief naam en stijl van de deelnemer
  • Verzendservice, wij zorgen ervoor dat u de profielen op tijd in huis heeft voor uw training
  • Q4 Portal, 24/7 toegang tot uw account om al uw projecten en respondenten in te beheren
  • Verdiepende trainingen (o.a. Advanced DISC, Persoonlijke Waarden, Persoonlijke Interesses en Masterclasses)

Kortom: we gaan samen de reis maken, ondersteunen u bij de dagelijkse werkzaamheden en willen u een platform bieden waarin u zichzelf verder kunt ontwikkelen.

We willen onze kennis en ervaringen graag met u delen en horen ook graag welke ervaringen en uitdagingen u tegenkomt in de praktijk. Daarom bent u van harte uitgenodigd om de Q4 Profiles DISC Introductie Training bij te wonen. U kunt zich gemakkelijk aanmelden door onderstaand uw gegevens achter te laten. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!