DISC Certificatie door Q4 Profiles

Q4 Profiles is specialist in onder andere DISC Certificatie

Kennis vanuit de bron + kosteloze inspiratiesessie!

De kennis van oprichter en eigenaar Roy Ramdjanamsingh komt onder andere voort uit nauwe samenwerkingen met Dr. Michael J. O’Connor and Dr. Drea Zigarmi. Beiden autoriteiten in hun vakgebied.

Naast de specialisatie op het gebied van DISC, Waarden en Interesses, Aanpassingsvermogen en Vaardigheden is Roy nog dagelijks bezig met verdiepingsstudies in binnen- en buitenland, waaronder Emotionele Intelligentie (EQi 2.0), QMQ (sabotage mechanismen van mensen). Het opdoen van kennis, deze kennis delen en met eigen ogen zien dat de consultants een verschil maken in het leven van mensen is een grote motivatie voor hem om door te gaan.

De profielen van Q4 Profiles vinden zijn oorsprong in al deze opgedane kennis, onderzoeken en validatie. We zijn hierdoor een volledig Nederlands bedrijf met consultants door heel Nederland en zijn ook actief in andere Europese landen. Elk profiel dat in een andere taal beschikbaar wordt gesteld is lokaal gevalideerd waardoor we in staat staan ook de taal en cultuur mee te nemen in de validatie.

Teksten zijn volledig door ons geschreven en daarmee geen vertaling en zonder correctiefactoren. Hierdoor realiseren we een hoge mate van herkenning onder de respondenten.

Naast de kwaliteit en inhoud worden we door onze Certified Partners vooral gewaardeerd om onze serviceverlening. Feedback die we krijgen zijn: “een warm bad gevoel”. Dit gevoel komt voort uit onder andere:

  • Print & Bind service, hier produceren we hardcover ingebonden profielen
  • Persoonlijk Notitieboek, een naslagwerk, oefenboek en notitieboek in één inclusief naam en stijl van de deelnemer
  • Verzendservice, wij zorgen ervoor dat u de profielen op tijd in huis heeft voor uw training
  • Q4 Portal, 24/7 toegang tot uw account om al uw projecten en respondenten in te beheren
  • Verdiepende trainingen (o.a. Advanced DISC, Persoonlijke Waarden, Persoonlijke Interesses en Masterclasses)

Kortom: we gaan samen de reis maken, ondersteunen u bij de dagelijkse werkzaamheden en willen u een platform bieden waarin u zichzelf verder kunt ontwikkelen.

We willen onze kennis en ervaringen graag met u delen en horen ook graag welke ervaringen en uitdagingen u tegenkomt in de praktijk. Daarom bent u van harte uitgenodigd om een inspiratiesessie bij te wonen. U kunt zich zowel voor de inspiratiesessie als de Certificatie training aanmelden door onderstaand uw gegevens achter te laten. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

DISC als begin van je reis!

Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Certificatie

Deze twee daagse training zorgt ervoor dat u gecertificeerd wordt en volledig zelfstandig de Persoonlijke Stijl (DISC) Profielen kunt inzetten. De eerste dag staat in het teken van de theorie:

  • Wat zijn de verschillende temperamenten?
  • Hoe herken ik de stijlen?
  • Hoe lees ik de grafieken?
  • Hoe interpreteer ik de grafieken?
  • Welke eigenschappen hebben de verschillende stijlen?

Het is een intensieve training, waarin we meer dan alleen DISC behandelen. We zullen ingaan op de achtergrond, de beginselen waar DISC uit is ontstaan en hoe het in de praktijk ingezet kan worden.

De tweede dag is de praktijkdag die voornamelijk in het teken staat van grafieken lezen en profielen debriefen. Na deze tweede dag bent u Q4 Profiles Certified Partner en DISC gecertificeerd. U krijgt hiervan een certificaat uitgereikt waarmee u tot het uitgebreide netwerk van consultants toetreed. Uit dit netwerk zijn al meerdere samenwerkingen ontstaan.

Consultants en cliënten omschrijven onze profielen als praktisch, laagdrempelig en toegankelijk.

Liever eerst een inspiratiesessie bijwonen? Dat kan! U bent als professional van harte uitgenodigd kosteloos een inspiratiesessie bij te wonen. U ontvangt tijdens deze sessie uw volledige Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel, hardcover ingebonden en deze zal met u worden besproken.

Waarom wachten?! In de agenda vindt u de data en locaties onder de titel “Inspiratiesessie”. Mogen we u daar ontmoeten?