Business

“Realize what you really want. It stops you from chasing butterflies and puts you to work digging gold”

Dr. William Moulton Marston

De snel veranderende maatschappij heeft invloed op hoe de huidige, maar ook de toekomstige generatie omgaat met hun work-life balance. Wat vindt u belangrijk? Waar liggen uw persoonlijke interesses? Hoe gaat uw werkgever/opdrachtgever om met uw persoonlijke voorkeuren? Wat motiveert u om elke dag weer aan de slag te gaan? Waar liggen uw sterkten, valkuilen en talenten?

Met de verschillende profielen van Q4 Profiles bent u als werkgever of zelfstandige consultant in staat deze verschillende lagen van communicatie en gedrag in kaart te brengen en te interpreteren naar de praktijk. Dit zorgt ervoor dat de effectieve communicatie van zowel het individu als het team wordt vergroot.

We weten uit de praktijk dat de profielen en verschillende gepersonaliseerde tools een directe bijdrage leveren aan het vergroten van het zelfinzicht. Dit zelfinzicht is de basis voor meer zelfkennis, zelfwaardering en zelfvertrouwen, waardoor de talenten van mensen optimaal kunnen worden benut.

Om deze kennis en het verkregen inzicht te kunnen delen werken we elke dag met meer dan 200 Q4 Profiles Certified Partners verspreid door Nederland, Belgiƫ en Frankrijk. Dit doen zij binnen een zakelijke omgeving door onder andere teamtrainingen en workshops, maar ook individuele coaching te verzorgen.

Lees hier wat onze Q4 Profiles consultants voor u kunnen betekenen. Wilt u de stap nemen om zelf Q4 Profiles Certified Partner te worden? Neem contact met ons op! U bent van harte welkom om naar de inspiratiesessie te komen waar u kosteloos uw eigen Persoonlijke Stijl Profiel in ontvangst kunt nemen.

Contact
Vragenlijst