Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 678 | Gokken


Er wordt veel gesproken over (online) gokken en vooral de vele reclame die daarvoor wordt gemaakt. Interessant om eens te kijken hoe de verschillende stijlen gokken en/of daar tegenaan kijken.

D-stijl

Dit is de stijl in ons die wel een gokje durft te wagen. Natuurlijk zijn er vele andere invloeden die meespelen, maar gokken kan best hoog, hard en snel gaan. Je niet willen laten kennen, je niet gewonnen willen geven…

I-stijl

Het gokken is secundair, het gaat vooral om een gezellige tijd. Je kunt je afvragen of dat online lukt. Waarschijnlijk vooral naar een fysieke plaats waar je samen heen kunt gaan met een hapje en een drankje en kunt socializen.

S-stijl

Van nature niet de stijl die heftig met geld gaat smijten. Waarschijnlijk een budget gesteld of heeft een potje en als dat op is dan is het op. Maar het kan wel een (online) gewoonte worden, om je zo even af te zonderen…

C-stijl

Pure kansspelen zal deze stijl links laten liggen, of eens een keertje voor de leuk. Maar daar waar ook kennis of kunde meespeelt (letterlijk) kan aantrekkelijk zijn. Denk aan blackjack of poker maar ook aan gokken op sportwedstrijden.