Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 569 Sociale contacten vermijden

Nu we zo min mogelijk contact mogen hebben kan de communicatie een uitdaging worden. Dat geldt voor iedereen; familie, vrienden, collega’s en klanten. Hoe gaan we hiermee om?

D-stijl

Communiceren kan kort en krachtig. Altijd al zo gedaan en er veranderd eigenlijk niet veel. Een berichtje, kort mailtje of desnoods een snel belletje. Meetings kunnen via een Webinar, en dat is ook weer lekker effectief.

I-stijl

Sterk behoefte aan persoonlijk contact? Dat zal de I-stijl in jou zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele tekst en video mogelijkheden. Deze stijl kan in gebruik hiervan ook heel creatief worden. Zowel zakelijk als privé. We Facetimen!

S-stijl

Streeft ernaar om alles zo goed en zoveel mogelijk normaal te laten functioneren. Ook in lastige tijden. De Skype-lijn naar de familie en met name de ouders zal heel vaak open staan. En ook met de collega’s natuurlijk. Het werk gaat door!

C-stijl

Thuis- of alleen werken is eigenlijk wel helemaal prima voor deze stijl. Mits alles natuurlijk (technisch) goed geregeld en afgesproken is. Essentiële communicatie is daarbij natuurlijk belangrijk. Dit het liefst op schrift, wat al voor 90% zal voldoen.

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners