Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 568 Zonder vlees

Vandaag start de Nationale Week Zonder Vlees. Deze heeft als doel om vaker vlees en vis af te wisselen met vegetarische gerechten. Ook iets voor jou?

D-stijl

Wat, een hele week?? Dat is best lang! Als je nog geen vegetariër bent natuurlijk… Maar daar gaat het niet over. Flexitarisch is al een mooie doelstelling. Wissel eens af met een vegetarische dag.

I-stijl

Je staat van nature open om iets nieuws te proberen. En proeven is geloven zeggen ze. Het hoeft ook niet saai, smakeloos of ingewikkeld te zijn. Er is veel afwisseling in producten en recepten tegenwoordig.

S-stijl

Weet dat je je lievelingsmaaltijd, of die maaltijden die je gewend bent, waarschijnlijk ook prima met een vegetarisch alternatief kunt maken. Er zijn genoeg vleesvervangers in de supermarkt te vinden vandaag de dag.

C-stijl

Als je je er in verdiept klinkt het best wel aannemelijk om vaker plantaardig te eten. Of je het nu bekijkt vanuit (je) gezondheid, het dierenwelzijn en/of het milieu. Een dagje zonder vlees de nieuwe standaard?

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners