Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 567 Het beste bovenhalen

Hoe haal je het beste naar boven bij andere(n) DISC stijlen?

En wat moet je juist niet doen.

D-stijl

Geef deze stijl een vorm van ‘macht’. In ieder geval het gevoel dat hij/zij controle kan uitoefenen. Dat kan al heel simpel door een keuze te geven. Doe niet net als of, vooral niet achter zijn of haar rug om, door het toch niet of anders te doen.

I-stijl

Hou het gezellig. Voorkom een gespannen sfeer, ruzie en stress. Het is heel belangrijk voor een hoog-I om vrij en spontaan te kunnen zijn zonder dat daar om wordt (uit)gelachen. Toon waardering en geef complimenten (en plein public).

S-stijl

Geef en/of creëer zekerheden. Wees duidelijk, geef goede en complete uitleg en ruim van te voren. Bouw ook altijd een vangnet in. Zodat ‘mocht het toch nog niet helemaal goed gaan, het niet zijn/haar schuld is’. Schep relaxte omstandigheden.

C-stijl

Geef deze stijl de middelen om zich te kunnen verdiepen in de materie. Het zich/haar eigen te kunnen maken. Geef je dit niet dan zal er altijd een ‘natuurlijke weerstand’ zijn totdat iets bewezen is. Of niet, en dat zul je dan ook horen.

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners