Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 559 NIeuw Decenium

D-stijl

Het maakt niet zoveel uit. We kunnen overal wel een speciale betekenis aan hangen of een sentimenteel moment van maken. Met lijstjes en alles. Maar uiteindelijk gaan we gewoon weer door ongeacht welke dag het is.

I-stijl

Wel/niet, wat maakt het uit. Het is (was) een mooie reden om er iets speciaals van te maken, want elke reden is er weer een om te vieren! En we kunnen er dubbel voordeel mee doen, eind 2020 weer een nieuw decennium feestje!

S-stijl

Iets afsluiten en met nieuw hoofdstuk beginnen is altijd wel fijn om te doen. Ook is het best wel logische, psychologische drempel om bij nul te beginnen toch? Dus we beginnen weer lekker met een schone lei in 2020
 

C-stijl

Het nieuwe decennium begint op basis van de Gregoriaanse kalender officieel pas bij het jaar 1 en dus in 2021. Dit is iets wat niet voor interpretatie vatbaar had moeten zijn, we moeten duidelijke regels en afspraken maken.

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners